Συνδυάζει πυγμαχία και μπάσκετ η Ρέα Κομνηνού του Ηρακλή-Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα απίστευτο συνδυασμό αθλημάτων καταφέρνει να φέρνει σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Ρέα Κομνηνού του Ηρακλή. Η πολύ καλή αθλήτρια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 11 Μαΐου 1998 και φοιτεί στην Γ΄ Λυκείου του ΓΕΛ Τρίγλιας, καθώς τα τελευταία εννέα χρόνια κατοικεί στην Χαλκιδική.








Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νέας Τρίγλιας από επτά ετών και συνέχισε στις νεανίδες και στη γυναικεία ομάδα της,  παίρνοντας τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα πρωταθλήματα Χαλκιδικής (2012-15).
    
Μετά από την περσινή αγωνιστική περίοδο αποδέχτηκε την πρόταση του Ηρακλή και φέτος βρίσκεται στις νεανίδες και στο γυναίκειο τμήμα του Ηρακλή. Η Α2 είναι σίγουρα πιο απαιτητική αλλά ευελπιστεί μαζί με τις συμπαίκτριες της και ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών να φτάσουν ψηλά και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Συγχρόνως ασχολείται με επιτυχία και με ένα ακόμα δυναμικό άθλημα, την πυγμαχία, την όποια άρχισε πριν από ένα χρόνο και ήδη σημείωσε νίκη σε αγώνα με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο!!! Ολοι καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους αντιπάλους της….





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια