Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το ΠΚ Νεάπολης

Από το ΔΣ του ΣΑΠΚ Νεάπολης πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ευχαριστήρια επιστολή:










«Ο χθεσινός αγώνας του ανδρικού με τον Απόλλων Καλαμαριάς, πέρασε στην ιστορία και σίγουρα θα τον ξεχνούσαμε πολύ σύντομα αν δεν είχαμε τον άτυχο τραυματισμό του 16χρονου αθλητή μας Γιώργου Καρασαββίδη. Δυστυχώς μία άτυχη στιγμή μισό περίπου λεπτό πριν τη λήξη του μας έκανε όλους να καταλάβουμε γιατί ο αθλητισμός φτιάχνει δεσμούς, γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλον, γιατί αισθανόμαστε μία οικογένεια, γιατί ο πόνος του συναθλητή μας είναι και δικός μας πόνος.

Μπορεί εκ των υστέρων και αφού προηγήθηκαν όλες οι απαιτούμενες  εξετάσεις, ο τραυματισμός στο κεφάλι του Γιώργου μας, να μην ήταν τόσο σοβαρός - και ευτυχώς - όσο πιστέψαμε στην αρχή, αλλά τη λαχτάρα που περάσαμε θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια, μιας και τέτοια ατυχήματα θέλουμε όλοι μας να σπανίζουν από τα γήπεδα.

Σήμερα που είμαστε σε θέση να σκεφτούμε πρακτικά, σήμερα που η μέρα είναι κατά πολύ καλύτερη από την χθεσινή νύχτα που περάσαμε όλοι μαζί παρέα , στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, σήμερα που όπως όλα ομολογούν δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα για το αύριο, μπορούμε να στείλουμε τεράστιο ευχαριστώ.

Τεράστιο ευχαριστώ στην υπέροχη ΕΔΟΜΑΚ που σε κάθε παιχνίδι της ομάδας δίνει το παρόν της και τις υπηρεσίες της στην αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως του Γιώργου. Η ΕΔΟΜΑΚ έχει γίνει το άλλο μας μισό, όταν βλέπουμε τους εθελοντές της στο γήπεδο, δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες μας, αισθανόμαστε την σιγουριά πως έχουμε δίπλα μας το χέρι του θεού.

Τεράστιο ευχαριστώ στην Μαρία Καλπακίδου που ήταν γραμματεία στο συγκεκριμένο αγώνα και που με τις πολύτιμες ιατρικές της γνώσεις έδωσε μαζί με την ΕΔΟΜΑΚ τις πρώτες βοήθειες στον Γιώργο μας.

Τεράστιο ευχαριστώ στον πατέρα του διαιτητή Λουλουδιάδη και στον πατέρα του αθλητή Χατζημιχαηλίδη που έτρεξαν να δώσουν βοήθεια , μιας και η εργασία τους έχει να κάνει με τις πρώτες βοήθειες.

Τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές της ομάδας μας και της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς που βρέθηκαν έως τα ξημερώματα δίπλα στον αθλητή μας.

Τεράστιο ευχαριστώ στους συναθλητές του Γιώργου που βρέθηκαν κοντά του.

Τεράστιο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους συμπόνεσαν χθες βράδυ μαζί μας μετά το ατύχημα, σε όλες και όλους ήθελαν να κοινοποιήσουν τα "περαστικά" τους μέσω ημών στον Γιώργο.

Τεράστιο ευχαριστώ γιατί αυτή είναι η δύναμη του αθλητισμού, είμαστε όλοι ένα σώμα...

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις προπονήσεις στον Γιώργο και αυτό το εμπόδια να σταθεί η αφορμή να πεισμώσει και να κυνηγήσει ακόμη περισσότερα τα όνειρα του, εμείς θα είμαστε δίπλα του.

Τέλος ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ανακοίνωση της και που στάθηκε δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε, ανακοίνωση την οποία και αναδημοσιεύουμε:


«Καμιά φορά τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία. Η διοίκηση οι παίκτες και οι προπονητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς εύχονται από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή του ΠΚ Νεάπολης Καρασαββίδη Γιώργο που είχε  σοβαρό ατύχημα στο μεταξύ μας αγώνα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια