Αλτίνης: «Εκανα την σωστή επιλογή»

Συνέντευξη παραχώρησε στο Aris Basketball Academy ο αθλητής του παιδικού τμήματος, Κωνσταντίνος Αλτίνης, μιλώντας για την μεταγραφή του στην οικογένεια του Άρη και τους στόχους για την φετινή χρονιά. Διαβάστε τη συνέντευξη:










Πως ήταν για εσένα σε τόσο μικρή ηλικία να αφήσεις το σπίτι και τους γονείς σου και να έρθεις στη Θεσσαλονίκη;

«Σίγουρα το να φύγω από μικρή ηλικία ήταν αρκετά δύσκολο και μου πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ, αλλά πιστεύω πως ήταν η σωστή επιλογή για να μπορέσω να προχωρήσω στο μπάσκετ».

Σε είχαν ζητήσει και άλλες ομάδες μαζί με τον Άρη; Έκανες σωστή επιλογή, κατά τη γνώμη σου ;

«Εκανα την σωστή επιλογή. Πήγα σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία που μπορεί να προσφέρει πολλά στους παίκτες της. Η διοίκηση, οι προπονητές και όλα τα υπόλοιπα στελέχη του Άρη μας βοηθάνε πάρα πολύ».

Θεωρείς ότι η τρίτη θέση στον περσινό βαθμολογικό πίνακα του παιδικού πρωταθλήματος, αδικεί τον Άρη;

«Φυσικά, καθώς είναι μια ομάδα για μεγαλύτερα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω για την περσινή χρονιά είναι ότι εμείς αδικήσαμε τους εαυτούς μας και ελπίζουμε φέτος πως θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Πιστεύεις πως θα τα πάτε καλύτερα φέτος στο πρωτάθλημα; Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Πιστεύω ότι φέτος ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και μπορούμε να πάμε αρκετά καλύτερα, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ακούμε τους προπονητές μας σε ότι μας λένε. Οι στόχοι του παιδικού φέτος είναι να δουλέψει σκληρά και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Τι εμπειρίες αποκόμισες από το τουρνουά της Εθνικής παμπαίδων στην Ιταλία;

«Οι εμπειρίες ήταν πολλές και οι στιγμές αξέχαστες. Μπορεί να μην τα πήγαμε καλά αλλά είδαμε για πρώτη φορά τι σημαίνει να παίζεις με ξένες χώρες εκπροσωπώντας την δικιά σου. Κάναμε πολλές γνωριμίες και περάσαμε πολύ όμορφα».

Αγαπημένος προορισμός: Κοζάνη
Αγαπημένος αριθμός: 7
Αγαπημένος αθλητής: Lebron James


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια