Εκδήλωση υπέρ των προσφύγων και αγιασμός την Κυριακή στο Μακεδονικό

Με ώρα συνάντησης 10:30 την Κυριακή το πρωί, οι αθλητές του Μακεδονικού ενώνουν τις φωνές τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα απέναντι στον πόλεμο, βάζοντας το δικό τους πράσινο λιθαράκι στην ζωή όλων εκείνων των ανθρώπων που τους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «όλοι μαζί, μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για την «αλυσίδα» των ανθρώπων που εδώ και τόσο καιρό εγκαταλείπουν την χώρα τους εξαιτίας του πολέμου, ευελπιστώντας σε μία καλύτερη ζωή τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου θα περάσουν τμηματικά από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα υπάρχει στο γήπεδο μας και θα αφήσουν το δικό τους «δώρο» δείχνοντας έμπρακτα με την κίνηση τους αυτή, την στήριξή τους σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Όλα τα είδη που θα μαζευτούν θα αποσταλούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Στο γήπεδο του Μακεδονικού επίσης θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα την ίδια μέρα και μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής, με παιδικές ζωγραφιές από τα παιδιά των τμημάτων ακαδημίας με θέμα την ειρήνη, τον πόλεμο και τους πρόσφυγες. Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Οι πρόσφυγες χρειάζονται:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια