Πήγε… Παλέ ο Αθλος Αλεξάνδρειας-Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα φιλικά με την ακαδημία του Αρη

Μια κορυφαία συνάντηση για τον Άθλο περιελάμβανε το πρόγραμμα της ακαδημίας της ομάδας της Αλεξάνδρειας την Κυριακή, καθώς ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος των ακαδημιών του Άρη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, για να αγωνιστεί με τις ακαδημίες του στο ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο του Παλέ ντε Σπορ.

Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική και συγκινητική ιδιαίτερα για τους γονείς των αθλητών του Άθλου αφού είδαν τα παιδιά τους να αγωνίζονται στο γήπεδο που δοξάστηκαν μεγάλες μορφές του μπάσκετ όπως ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης κ.α. Να σημειωθεί πως η ακαδημία του Αρη φιλοξενεί στο Παλέ ντε σπόρ, λόγω πιεστικού προγράμματος της κεντρικής σάλας, λίγες μόνο ομάδες κάθε χρονιά και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που συμπεριλαμβάνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την ακαδημία Αθλος στο πρόγραμμα τους.

Οι αθλητές της είχαν εξαιρετική παρουσία και η αγωνιστική τους κατάσταση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός όλων των τμημάτων των αγοριών που αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία, την παράσταση έκλεψε το τμήμα των κοριτσιών που είχε εξαιρετική παρουσία η οποία συνοδεύτηκε και από την πρώτη τους νίκη.

Θετικότατα ήταν τα σχόλια όλων των παρευρισκομένων στους αγώνες και για τις εκπληκτικές καινούριες εμφανίσεις του Άθλου που μαγνήτιζαν αμέσως όλα τα βλέμματα.
Πολύ εκδηλωτική και μαζική ήταν και η παρουσία των γονέων στην κερκίδα που απολάμβαναν κάθε προσπάθεια των παιδιών τους στον αγωνιστικό χώρο.

Άριστη η φιλοξενία των υπεύθυνων του Άρη που ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τις ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η Ακαδημία μπάσκετ του Άθλου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ακαδημία της ΚΑΕΑρης και να ανταποδώσει τη φιλοξενία προσκαλώντας τους για ένα αντίστοιχο τουρνουά στην Αλεξάνδρεια.

Το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά εκτός έδρας που θα πάρει μέρος ο Άθλος είναι στις 20/12/2015 ,στη Θεσσαλονίκη και πάλι ,στο οποίο και φιλοξενηθεί από την ακαδημία  των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στις υπερσύγχρονες ιδιωτικές εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων που πρωτοστατούν εδώ και χρόνια στις μικρές ηλικίες και έχουν συμβάλλει στην εξέλιξη πολλών σπουδαίων νέων αθλητών.




































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια