Μάλαμα: «Βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τερψιθέα Γλυφάδας έκανε ο Παναθηναϊκός, στο άδειο από κόσμο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τη Μαργαρίτα Μάλαμα να μένει απόλυτα ικανοποιημένη.






Η βοηθός προπονητή αντικατέστησε τον Πέτρο Πρέκα στον «πράσινο» πάγκο, καθώς ο τελευταίος δεν κατέστη δυνατό να εκτελέσει τα καθήκοντά του λόγω αδιαθεσίας. Οι «πράσινες», παίζοντας καλό μπάσκετ παρά τις απουσίες, έφθασαν με άνεση στην επικράτηση, τελώντας κατά γράμμα το πλάνο τους. Εξάλλου, όπως παραδέχθηκε η Μαργαρίτα Μάλαμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να χρησιμοποιήσουμε κι άλλες παίκτριες. Από την πλευρά μας, μείναμε συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε ώστε να φθάσουμε στη νίκη. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και προσαρμόζονται και οι καινούριες παίκτριες κι αρχίζουν να καταλαβαίνουν κι εκείνες τι απαιτήσεις και ποιους στόχους έχουμε. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε, διότι εάν μείνουμε στάσιμοι θα πηγαίνουμε προς τα πίσω. Πρέπει κάθε φορά να προσθέτουμε νέα θετικά στοιχεία».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως αγωνίστηκαν μπροστά σε άδειες κερκίδες, καθώς το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών, απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας δίνει μεγάλη ώθηση και για αυτό ήμασταν λίγο μουδιασμένες στην αρχή του αγώνα. Περισσότερο είχαμε την αίσθηση ότι δεν παίζουμε σε ένα επίσημο παιχνίδι, αλλά σε φιλικό. Ωστόσο, θα πρέπει να το ξεπεράσουμε, διότι θα αγωνιστούμε σε άδειο γήπεδο άλλες δύο φορές». Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της Τερψιθέας Γλυφάδας, Στέφανος Παπασπυριδάκος, δεν παρέλειψε να μεταφέρει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στον Πέτρο Πρέκα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια