Κοσμά: «Μαζεύτηκε και πάλι η οικογένεια»-Η συνέντευξη και σε βίντεο

Η Εθνική Ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό για κάθε αθλήτρια και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η Αφροδίτη Κοσμά. Από τις «παλιές», πλέον, του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θεωρεί μια οικογένεια την Εθνική και δεν κρύβει στόχος είναι οι δύο νίκες στις δύο πρώτες αναμετρήσεις των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2017.



«Αυτή η οικογένεια πάλι ξαναμαζεύτηκε και νέο σκοπό και νέους στόχους για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε και πάλι εδώ και  φοράμε ξανά το εθνόσημο. Το παιχνίδι με την Ελβετία θα γίνει στην έδρα μας, στην πόλη της Χαλκίδας. Θα ήθελα με την ευκαιρία να προσκαλέσω να έρθει ο κόσμος να μας δει και να τον ευχαριστήσουμε», ήταν τα λόγια της Κοσμά.

Στη συνέχεια έμπειρη φόργουορντ αναφέρθηκε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Εθνικής σε αυτή τη φάση. «Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε την Ελβετία. Είναι μια σχετικά άγνωστη ομάδα για εμάς, όμως εμείς θα ακολουθήσουμε την πετυχημένη συνταγή. Πολλή καλή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια που θα μας δώσει ώθηση για την επίθεση. Θέλουμε νίκη το Σάββατο και το ίδιο θα επιδιώξουμε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλγαρία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια