Δουβίτσας: «Δεν είμαστε ομάδα τετράδας»- Παπασπυριδάκος: «Αυτοκτονήσαμε και πάλι»

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:







«Την προηγούμενη βδομάδα αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής, είπα ότι δεν είμαστε πολύ καλά. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς με την Καμπουράκη και κάποια άλλα προβλήματα  που δεν μας άφησαν να ασχοληθούμε με την τακτική, χωρίς να σημαίνει πως αυτό φταίει σήμερα για τη πολύ κακή εμφάνιση.

Από την αρχή της εβδομάδας είπα ότι η Τερψιθέα είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει μια πεντάδα η οποία είναι πεντάδα Α1. Για μας δυστυχώς εδώ και δύο αγωνιστικές η Κρούκ είναι σε χαμένο κόσμο. Ξέρουμε πολύ καλά πως η αμερικάνα που έχουμε πάρει να μας δίνει σκορ και να είναι η ηγέτης της ομάδας όταν δεν είναι καλά έχουμε πρόβλημα. Έχουμε στηρίξει την ομάδα πάνω σε κάποιες παίκτριες, όταν κάποια από αυτές δεν είναι καλά τότε έχουμε πρόβλημα.

Δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία στις Ελληνίδες, χωρίς να θέλω να τις μειώσω. Έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια στο τέλος. Όπως είδατε δεν υπήρχε συγκέντρωση, το έχω πει από τη προηγούμενη βδομάδα δεν υπάρχει συγκέντρωση».

Θεωρείτε πως η νίκη όπως ήρθε σήμερα ήταν ένα καμπανάκι για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους;

«Πάντα η νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα δίνει ψυχολογικό αβαντάζ και είναι αβαντάζ που πιστεύουμε θα μας δώσει και περισσότερη συγκέντρωση και περισσότερη μαχητικότητα και ενέργεια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Αν πάρουμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θεωρώ πως θα είμαστε πάρα πολύ καλά. Κανείς δεν περίμενε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές να έχουμε τέσσερις νίκες. Από εκεί και πέρα αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα και να καταλάβουμε πως δεν είμαστε ομάδα τετράδας, είμαστε ομάδα που θα παλέψει για τη σωτηρία».

Παπασπυριδάκος: «Αυτοκτονήσαμε και πάλι»

Απογοητευμένος με την έκβαση του αγώνα εμφανίστηκε ο προπονητής της Τερψιθέας. Ο κ. Παπασπυριδάκος τόνισε στο http://www.lefkadasportnews.gr :

«Ηταν πάρα πολύ καλό παιχνίδι για τον κόσμο που το είδε με αλλαγές στο σκορ. Είχαμε την απώλεια της Μούλη με φάουλ στα τελευταία 6-7 λεπτά. Πάλεψαν τα κορίτσια, αλλά δυστυχώς για ακόμη ένα ματς αυτοκτονήσαμε. Δυστυχώς, για ακόμη ένα παιχνίδι, χάσαμε μόνοι μας και για αυτό πρέπει να δούμε τι φταίει. Το ίδιο έγινε με τον ΠΑΟΚ, το ίδιο έγινε και με τη Κω και εδώ, αυτό είναι το πρόβλημά μας δυστυχώς.

Η ομάδα είναι φτιαγμένη από έξι παίκτριες  που έχουν παίξει Α1, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι η πρώτη φορά που παίζουν σε αυτό το επίπεδο, οπότε δεν υπάρχει ακόμα η κατάλληλη εμπειρία και ετοιμότητα. Για αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε στις προπονήσεις για να ετοιμαστούνε και τα συγκεκριμένα κορίτσια, για να βοηθήσουν κάποια στιγμή. Αλλά αυτή είναι η ομάδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια