Ηττα μετά από ενάμιση χρόνο για το εφηβικό του ΠΑΟΚ-Τρομερή εμφάνιση από τη ΧΑΝΘ στην επανάληψη

Με απίστευτη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και τρομερή άμυνα οι έφηβοι της ΧΑΝΘ επικράτησαν με 67-66 του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» είχε να γνωρίσει ήττα στο συγκεκριμένο τμήμα σε επίπεδο ΕΚΑΣΘ από το φάιναλ-φορ των εφήβων του 2014.





Ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όμως η «Αδελφότητα» πέρασε στο σκορ στα τέλη της τρίτης περιόδου και κράτησε μια διαφορά 6-9 πόντων μέχρι το φινάλε. Το τελικό 67-66 διαμόρφωσε με τρίποντο σε νεκρό χρόνο ο Καραμανώλης.
Δεκάλεπτα: 19-23, 31-40, 53-47, 67-66
Διαιτητές: Σελεβός-Παπαδοπούλου Χρ.
ΧΑΝΘ(Καρδομάτης): Φυλακτός 7(1), Παπαπασχάλης 10, Ιωαννίδης 15, Βελέντζας, Ερμείδης Π. 16(2), Αγραφιώτης 11(2), Αναγνωστόπουλος, Κουτσοκώστας 1, Ερμείδης Δ. 7(1), Δημητρακόπουλος.
ΠΑΟΚ(Μελετιάδης): Νικολαΐδης 2, Γιανναράς 2, Πλακογιαννάκης, Καραγιώργος 3, Βλαγκόγιας 5, Κωνσταντινίδης 5, Μακρίδης 13(1), Καραμανώλης 21(3), Καμπουρίδης, Σπουργίτης 2, Ζαμπάκης 2, Βαγιάτης 11(1).

Ο αγώνας είναι μια προσφορά:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια