Νίκες για ανδρικό και παιδικό του Αριστοτέλη Σταυρού

Πετυχημένη ήταν η προηγούμενη αγωνιστική για τον Αριστοτέλη Σταυρού που κέρδισε τόσο στο ανδρικό όσο και στο εφηβικό τμήμα. Αναλυτικά:






Ανδρικό

ΕΛΒΕΤΙΑ 43
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 71
Εύκολο βράδυ για το ανδρικό του Αριστοτέλη Σταυρού που νίκησε εκτός έδρας την Ελβετία με 71-43. Στην πρώτη φετινή εξόρμηση εκτός έδρας πρώτο διπλό με καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες. Η ομάδα φαίνεται ότι φέτος έχει βάθος, εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό.

Από την αρχή φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων, αφού με σωστή πιεστική άμυνα και αρκετούς αιφνιδιασμούς η νικήτρια πήρε κεφάλι στο σκορ το οποίο και διεύρυνε συνεχώς. Η αλλαγή σε ζώνη 2-1-2 κλειστή της άμυνας της Ελβετία δεν πτόησε τον Αριστοτέλη αφού είχε καλό γύρισμα της μπάλας και σωστές επιλογές στα σουτ. Η πίεση στα αντίπαλα γκαρντ έφερε κλεψίματα και αιφνιδιασμούς με παίκτες παραπάνω και αν δεν υπήρχαν και τα αρκετά χαμένα λέι-απ η διαφορά θα έπαιρνε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το ροτέισιον έγινε αφού υπάρχει νέο εκτός έδρας παιχνίδι σε τέσσερις μέρες (το Σάββατο με τα Λαγυνά) και έτσι η διαφορά έκλεισε στους 28 πόντους. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν καλά χωρίς να εξαιρείται κανείς. Η ομάδα στην δεύτερη αγωνιστική ισοφάρισε ήδη τις νίκες που έκανε πέρσι σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο.  Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο του Αντώνη Τάντσου στον καρπό του δεξιού χεριού.
Δεκάλεπτα: 6-17, 26-38, 40-60, 43-71
Διαιτητές: Καλφόπουλος-Τσαλκιτζής
ΕΛΒΕΤΙΑ (Κασαπίδης): Αγγελής 3, Κυριακού 2, Τικπασάνογλου 2, Μιχαηλίδης 5, Ρούφος, Σιαπέρας 6, Νικολούσης, Ανδρέου 17(3), Τσερτσίδης 2, Πάγκος 6.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Σαββίδης): Τάντσο Η. 9(3), Ιωάννου Γ. 5(1), Κωνσταντινάκης, Τάντσο Α. 5(1), Καραγιώρας 3, Σαρρής 4, Κουτσιανούδης 7(1), Βούζος 1, Καράμπελας 3(1), Ιωάννου Δ. 7(1), Μακίδης 11(1), Αλεξινάκης 16.

Παιδικό

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 35
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 33.
Το παιδικό του Αριστοτέλης έκανε το 2/2 με δύσκολη νίκη (35-33) επί των Ελπίδων Ηλιούπολης. Οι ομάδες έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αριστοτέλης εγκλώβισε με την καλή του άμυνα τον αντίπαλο και αποφεύγοντας εύκολα την πίεση έφτασε σε αρκετά λέι-απ. Βέβαια χάθηκαν πολλές ελεύθερες βολές και έτσι η διαφορά έμεινε στους 12 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη μπήκε πιο δυνατά και μείωσε σταδιακά την διαφορά αλλά ο Σίμου με τα δύο τρίποντα έδωσε ανάσες και ψυχολογία. Έτσι η διαφορά έφτασε στους δύο πόντους 28 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με την μπάλα στον Αριστοτέλη. Ο Σίμου είχε άστοχο τρίποντο 10 δεύτερα πριν το τέλος και χαμένο σουτ της Ηλιούπολης σε νεκρό σχεδόν χρόνο. Καλύτεροι των νικητών οι Σίμου με τα δύο κρίσιμα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο και ο Σάνκα. Επόμενος αγώνας την Κυριακή 11/10 στις 3.30 στο κλειστό του Ωραιοκάστρου με αντίπαλο την ΔΑΣΩ.

Δεκάλεπτα: 11-4, 22-10, 29-20, 35-33
Διαιτητές: Τσαρδούλιας-Βλέτσης
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Σαββίδης): Κότογλου 4, Κωνσταντίνης 2, Σίμου 12(2), Σάνκα 9, Μπιτσιλής 2, Μαστροδημήτρης, Γκορρέγια, Σαββίδης, Βασιλάκης, Βελόγλου 6.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Χατζηβρέτας): Αποστολίδης 10(1), Ζήσης 2, Μοσχότογλου 2, Κούτριος 6, Θεοδοσιάδης, Ροίδης 3, Φύλλας 2, Μπάρμπας 2, Βασολόγλου 4, Μπουτσίκας 2, Σαλάμπασης, Κεισίδης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια