Οι ξένες έδωσαν την πρόκριση στην Τερψιθέα

Όρθια έμεινε η Τερψιθέα Γλυφάδας στην Λάρισα και νίκησε με καθοριστικές τις δύο ξένες Μακ Ντόναλντ και Σίμονς την εξαιρετική Ολύμπια 67-60. Οι Αθηναίες πήραν μια μικρή διαφορά από νωρίς και την διατήρησαν ως το φινάλε.









Όπως γράφει το http://www.sportshero.gr το εξαιρετικό κουαρτέτο Κουτσουνούρη, Χαβαλέ,  Κυριτσάκα και Δεληγιάννη προσπάθησε να κάνει την ζωή δύσκολη στον Παπασπυριδάκο αλλά αυτός εστίασε στο ζωγραφιστό με τις αλλοδαπές και ειδικά με την Aκίλα Μακ Ντόναλντ που είχε μόλις λίγα 24ωρα στην Ελλάδα αλλά παράλληλα  σπουδαία παρουσία-προσωπικότητα  στην Λάρισα. Σπουδαία εμφάνιση  και από την Αμέλια Σίμμονς ενώ προσέφεραν Μούλη και Σύρρα. Πρώτη επιστροφή της Νατάσας Ντάνου σαν αντίπαλος στην Λάρισα όπου αγωνίστηκε αρκετά χρόνια.

Δεκάλεπτα: 13-20, 23-28, 47- 54, 60-67
Διαιτητές: Κέτουλας-Δολγύρας
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αραπατσάνη): Δεληγιάννη 10(1), Σουλιώτη 2, Κυριτσάκα 14(1), Χαβαλέ 12(2), Κουτσουνούρη 22(1), Καλίδη, Ντριστέλα.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ (Παπασπυριδάκος): Αναστασίου, Βλάνη 2, Σύρρα 11, Κρητικοπούλου, Μακ Ντόναλντ 21, Μωυσιάδου, Ντάνου, Παναγοπούλου, Μούλη 9, Σίμονς 24(1), Κακούρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια