«Ξέσπασε» στη Τερψιθέα ο Εθνικός Ευόσμου-«Θερμό» επεισόδιο με αποβολές και κρατήσεις δελτίων

Ξέσπασμα με καλή εμφάνιση έκανε ο Εθνικός Ευόσμου απέναντι στην Τερψιθέα Ευαγγελίστρια που επικράτησε με 69-46. Ο Εθνικός επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό του και κράτησε σε ψηλά επίπεδα την απόδοση μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.










Το παιχνίδι σκιαγραφήθηκε από ένα άσχημο συμβάν. Συγκεκριμένα υπάρχει ανακοίνωση του ΔΣ της νικήτριας ομάδας που αναφέρει το «θερμό» επεισόδιο σύμφωνα με την άποψή τους φυσικά:

«Παίκτης των φιλοξενουμένων στο 3ο δεκάλεπτο στο 0:05 ενεπλάκη με παίκτη της δική μας ομάδας (δεν είδαμε για ποιον λόγο και πως προέκυψε το συμβάν). Κατά την στιγμή του συνωστισμού ο πρώτος που όρμησε στον παίκτη μας ήταν ο προπονητής των αντιπάλων και όχι για να χωρίσει τους παίκτες, σε αντίθεση με τον δικό μας προπονητή που μάζεψε τους παίκτες και τους έβαλε στον πάγκο και με τον εμπλεκόμενο παίκτη της ομάδας μας, να φεύγει κατόπιν εντολής προπονητής προς τα αποδυτήρια.

Οι διαιτητές αν και κέρδισαν τις εντυπώσεις εντός του αγωνιστικού χώρου λόγω της άψογης απόδοσης τους, στο συγκεκριμένο συμβάν λειτούργησαν επιεικώς "τραγικά".

Απέβαλλαν 4 παίκτες από τους οποίους οι 2 δεν είχαν καμιά σχέση με το συμβάν, λόγω ότι τρέξανε να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους και δεν αποβλήθηκε ο αντίπαλος προπονητής αν και ενεπλάκη ο ίδιος σπρώχνοντας και βρίζονταν τον παίκτη της ομάδας μας που ενεπλάκη στο συμβάν και εκτός από αυτό καταγράφηκαν ανακρίβειες στο φύλλο αγώνα.

Προς τιμήν των αντίπαλων παικτών, ανέφεραν στην Α διαιτητή ότι ο δικός μας παίκτης με τον αριθμό "12" δεν ενεπλάκη στο συμβάν και ότι απλά μπήκε ανάμεσα στους εμπλεκόμενους για να τους χωρίσει και να πέσουν οι τόνοι. Η Α διαιτητής ανένδοτη στην απόφαση της, απέβαλε τον παίκτη με τον αριθμό "12" και έπειτα του πήρε και το δελτίο.

Δεν θεωρούμε ότι έγινε κάτι εσκεμμένα κατά το συμβάν αλλά όταν 20 άνθρωποι "αθωώνουν" ένα φυσικό πρόσωπο, οι εγωισμοί δεν χωράνε και οι αποφάσεις πρέπει να αλλάζουν, η λογική να επικρατεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που στο 4ο δεκάλεπτο μείνανε συγκεντρωμένοι, δεν επηρεάστηκαν από το συμβάν και κέρδισαν εύκολα το παιχνίδι, αυξάνοντας παράλληλα και την διαφορά».
 
Δεκάλεπτα: 14-6, 32-19, 47-32, 69-46
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Κ.-Λαϊδης
ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Οταμπασίδης): Παναγιωτίδης 19(2), Γκάζος 18(4), Κωδωνάς 10(1), Γιαννακίδης 7, Σοφιανίδης 6  Παλλάκης 2,  Χιτ 3, Τσαϊρίδης 2, Αναστασίου 2, Ζαχαριάδης, Μιμήκος .Α, Μιμήκος .Σ.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ (Δημόπουλος): Δεληγιάννης 16, Βαρυτιμίδης 10, Μαυρούδης 6(2), Χατζηχρήστου 5, Τσεκλίδης, Λαζαρίδης 3, Μανθούδης 2, Δημόπουλος, Βασιλείου, Καρτάλης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια