Δείπνο μετά τη νίκη για τον Αρίωνα Σταυρούπολης-Τι έγινε στον διαγωνισμό

Μετά τον προχθεσινό αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης, ο Αρίων Σταυρούπολης (παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση) γευμάτισε στο «Μπες στο ψητό» (Μ. Αλεξάνδρου 16, Πλατεία Τερψιθέας Σταυρούπολη, 2310-602220), το οποίο είναι και χορηγικός υποστηρικτής του.






Ο διαγωνισμός

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα, έλαβε μέρος για πρώτη φορά ο διαγωνισμός για τους φίλους της ομάδας με τίτλο «μπες στο παρκέ και κέρδισε δώρα».

Η αρχική τυχερή της κλήρωσης δεν θέλησε να συμμετέχει στην διαδικασία και έτσι κατόπιν δεύτερης κλήρωσης, η φίλη της ομάδας Χρύσα Μηνασιδου μπήκε στο παρκέ πλην όμως αστόχησε τόσο σε σουτ από την γραμμή των τριών πόντων όσο και σε βολή από την προσωπική (σημεία που έχουν ορισθεί για τις γυναίκες φίλες μας).

Στην νέα ευκαιρία που τις δόθηκε να επιλέξει έναν από τους παίκτες τις ομάδας να σκοράρει από το κέντρο για αυτήν, ο εκλεκτός της Πέτρος Μηνασίδης (σημ. και αδερφός της) δυστυχώς αστόχησε.

Το δώρο του χορηγού «Ayhan - A Taste of Turkey» θα ισχύσει για τον επόμενο διαγωνισμό, ενώ τονίζεται ιδιαιτέρως σε όλους όσοι συμμετείχαν στον χθεσινό διαγωνισμό και δεν κληρώθηκαν, ότι θα γίνει μία νέα κλήρωση για αυτούς σε άλλο event της ομάδας, οπότε οι κάρτες συμμετοχής θα ισχύουν και τότε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια