Προσθήκη με μέλλον η Μάντζου για τη Νίκη Βόλου

Το τμήμα γυναικών του ΓΣ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση της καλαθοσφαιρίστριας Αγγελικής Μάντζου από τον Λασσάνη Κοζάνης.









Η νεαρή αθλήτρια σπουδάζει από τη φετινή χρονιά στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αποκτήθηκε από τον βολιώτικο σύλλογο με την μορφή της φοιτητικής μετοίκησης.

Η Αγγελική είναι γεννηθείσα στις 2/10/1997, αγωνίζεται ως φόργουορντ και έχει ύψος 1,77. Αν και νεαρή σε ηλικία έχει στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές σε επίπεδο γυναικών με την ομάδα του Λασσάνη. Την τελευταία τετραετία ως μέλος της γυναικείας ομάδας έχει κατακτήσει τρεις τίτλους στην ΕΚΑΣΔΥΜ (2012, 2014, 2015), ενώ τις ίδιες χρονιές αγωνίστηκε και στα μπαράζ ανόδου για την Α2, πετυχαίνοντας την άνοδο το 2012. Τη σεζόν 2012-2013 σε ηλικία 15 ετών αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία όπου είχε αρκετές συμμετοχές. Την τελευταία χρονιά με την ομάδα του Λασσάνη κατέκτησε και το πρωτάθλημα νεανίδων στην ΕΚΑΣΔΥΜ που εν συνεχεία έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου νεανίδων.

Το τμήμα θέλει να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του Λασσάνη Κοζάνης  Κωνσταντίνο Μασμανίδη, που πρότεινε την αθλήτρια και βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή της.


Ο ΓΣ Νίκη Βόλου καλωσορίζει στην πόλη την Αγγελική Μάντζου και της εύχεται καλές σπουδές και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια