Πρόκριση μετά από… θρίλερ για τον Πρωτέα Βούλας-Φωτορεπορτάζ, στιγμιότυπα και δηλώσεις από το παιχνίδι με τον Κρόνο-Το αυριανό πρόγραμμα στο κύπελλο Ελλάδας γυναικών

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πρωτέας Βούλας, καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση επικράτησε με 73-71 (κ.α. 58-58) του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.




Όπως διαβάζουμε στο http://www.sportshero.gr ο Πρωτέας ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο το ματς , πήρε δύο φορές διαφορά δέκα πόντων αλλά έδειξε αστάθεια και ο Κρόνος κατάφερνε πάντα να επιστρέφει στο σκορ παρά τον πρόσκαιρο τραυματισμό της Πανταζή (σκίσιμο στο φρύδι).

Ο ιατρός του Πρωτέα Γιάννης Τσαπακίδης της έκανε ράμματα και επέστρεψε στο ματς όπως επίσης πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και νωρίς στο ματς στην Ντέϊ που έπαιξε κανονικά στην συνέχεια και ήταν η κορυφαία της αναμέτρησης.

Η επίσης διακριθείσα Πανταζή μάλιστα πέτυχε 1/2 βολές στα 6΄΄ και έκανε το 56-58 υπέρ του Κρόνου. Στην τελευταία επίθεση του Πρωτέα πήρε φάουλ η  Αγγελική Νικολοπούλου (στο 1΄΄9)  και με 2/2 οδήγησε το ματς στην παράταση.

Εκεί ο Πρωτέας είχε το προβάδισμα πέτυχε δύο κρίσιμα τρίποντα με Ρούταν και Πολιτοπούλου και τελικά επικράτησε 73-71 με λιγότερο σασπένς από εκείνο του κανονικού αγώνα.

Κορυφαία της αναμέτρησης η Νάταλι Ντέϊ  και πολύ καλή η Πανταζή  ενώ ο Πρωτέας είχε διακριθείσες Νικολοπούλου Ράντολφ και Σπυριδοπούλου όλες  με εκλάμψεις. Ντεμπούτο έκανε η Κωστάκη που δεν κρίνεται  αφού έχει ελάχιστο χρόνο με την ομάδα.

Δεκάλεπτα: 13-15, 30-22, 43-38, 58-58 (κ.α.), 73-71
Διαιτητές: Ζακεστίδης-Μηλαπίδης
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Κτιστάκης): Ρούταν 10(2), Κωστάκη 2, Τσιχλάκη, Σπυριδοπούλου 18, Σπηλιώτις, Πολιτοπούλου 6(1), Νικολοπούλου 15(1), Ράντολφ 19, Χατζηγιακουμή 3(1), Αναστασοπούλου, Δανδουλάκη.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μαυρίδης): Καμμένου, Πανταζή 16, Οικονομίδου 2, Μίχου 6, Μαγκλάρα 10, Τζανετάτου, Σπαθάρη 3, Γκέργκι , Ξάνθου 5, Παναγιωτοπούλου, Άνταμς 6, Ντέϊ 23(2).

Αύριο Κυριακή θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σπόρτιγκ 17.00 Σπόρτιγκ-Ολυμπιακός Παπαθανασίου-Αποστολίδης (Ελευθεριάδης)
ΔΑΚ Πανοράματος 13.30 Πυλαία-Αγ. Παρασκευή Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Φωτιάδης)
Εργάνης 13.00 Αθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας Δαρλαμήτσος-Καρακάσης (Παλάτος)
Αλεξάνδρειο 12.00 Άρης-ΠΑΟΚ Θεοδώρου-Κοϊτζόγλου (Σακελλαρίου)
Εσπέρου 12.00 Ίκαρος Καλ.-Παναθηναϊκός Σκούτας-Ραχιώτης (Καρούσης)
Νεάπολης Λάρ. 14.00 Ολύμπια Λάρ.-Τερψιθέα Κέτουλας-Δολγύρας
Κω 12.00 Ιπποκράτης-Άρης Πετρούπολης Κάρδαρης-Σπυρόπουλος Σπ.































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια