Ποινές αθλητών και προπονητή από την ΕΚΑΣΘ-Μηδενίστηκε ο Κανάρης στον αγώνα με τον Φίλιππο

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  ΕΚΑΣΘ,  στην  τακτική  συνεδρίασή  του  που  πραγματοποιήθηκε  την 22/10/2015,  αποφάσισε:


Να συγχαρεί με έγγραφό του τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Α.Σ. ΑΡΗΣ, Α.Μ.Π.Σ.  ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ για την εκλογή τους.

Να συγχαρεί με έγγραφό του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.Α.Μ.Α.Θ. για την εκλογή του.

Να επιβάλλει για παράπτωμά του, στον Προπονητή κ. Ιωάννη Δάμαλη του Σωματείου Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. ποινή απαγόρευσης άσκησης καθηκόντων για τριάντα ημέρες , για τον αγώνα εφήβων μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ της 04/10/2015 σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα.

Να επιβάλλει στον αθλητή, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΜΠΑΝΗ , αποκλεισμό τριών αγωνιστικών ημερών, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον διαιτητή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ – Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ στις 19.10.2015.

Να επιβάλλει στον αθλητή, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΥΤΣΩΝΟ αποκλεισμό δέκα αγωνιστικών ημερών, για βάναυση συμπεριφορά κατά του διαιτητή του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Γ2 κατ. ανδρών Α.Π.Σ. ΚΑΝΑΡΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΣ στις 19.10.15

Να επιβάλλει ποινή μηδενισμού στο σωματείο Α.Π.Σ. ΚΑΝΑΡΗΣ για τον διακοπέντα αγώνα της Γ2 κατ. ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΚΑΝΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ στις 19.10.15 και κατακύρωση του αγώνα υπέρ της β’ ομάδας με σκορ 59-60.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια