Ισκιόγλου: «Δουλεύουμε σκληρά στο γήπεδο»

Το παρθενικό της «ταξίδι» στην Α1 Γυναικών κάνει φέτος η Νίκη Λευκάδας ελπίζοντας σε παραμονή. Την περασμένη Κυριακή οι νησιώτισσες κατέκτησαν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην κατηγορία των μεγάλων κερδίζοντας τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα.









Ένα αποτέλεσμα που όπως τονίζει η Ελίνα Ισκιόγλου είναι απόρροια της σκληρής δουλειάς που κάνουν μέσα στο γήπεδο η ίδια και οι συμπαίκτριές της.

Η Νίκη Λευκάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1. Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα σου;

«Θεωρώ ότι είμαστε μια σκληρή ομάδα μέσα στο γήπεδο. Παλεύουμε την κάθε φάση και δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο. Έχουμε και τους φιλάθλους στο πλευρό μας και είναι μεγάλη η βοήθειά τους».

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα σου σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Αθηναϊκό. Ποιο ήταν το κλειδί γι’ αυτή την επιτυχία;

«Η σκληρή δουλειά που κάναμε όλη την εβδομάδα στο γήπεδο και το σκάουτινγκ των προπονητών. Είμαστε νέα ομάδα, η μία παίκτρια μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού της άλλης και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Αρχίζουμε να βελτιωνόμαστε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει μια επαρχιακή ομάδα;

«Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Κάθε δεύτερη Κυριακή φεύγουμε από το νησί για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Έχουμε τις περισσότερες μετακινήσεις μαζί με τον Ιπποκράτη στην Α1. Επίσης δεν μπορούμε να δώσουμε φιλικά προετοιμασίας μέσα στην εβδομάδα και αρκούμαστε μόνο στις προπονήσεις».

Επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη Λευκάδας θα είναι με τον ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας επιτυχία για εσάς;

«Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά και διαθέτει μια καλή ομάδα. Δουλεύουμε ήδη πάνω στο πλάνο των προπονητών μας, θα παλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί παίζουμε στην έδρα και ελπίζουμε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου και οι φίλαθλοι να μας υποστηρίξουν».

Τι είναι αυτό που έχει θέσει ως προτεραιότητα η Νίκη Λευκάδας στο φετινό πρωτάθλημα;

«Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα  ό,τι καλύτερο έρθει. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την παραμονή και εύχομαι να τα καταφέρουμε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια