Γιανναράς: «Στόχος μου το ανδρικό του ΠΑΟΚ»

Νέος, ταλαντούχος και με προοπτικές για μεγάλα πράγματα. Ο Γιάννης Γιανναράς αποτελεί άξιο συνεχιστή του πατέρα του Πάνου (σ.σ. νυν ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κύπρου) και όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος.







Ο ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό πλέι μέικερ, επένδυσε πάνω του και ετοιμάζεται μέσα στα επόμενα χρόνια να δρέψει τους καρπούς. Ο Πορτοκαλί Γαλαξίας του http://www.cobrasports.gr/ σας τον παρουσιάζει!

Πώς είναι να δουλεύεις και να προπονείσαι στον ΠΑΟΚ;

Για μένα ήταν πολύ σημαντική η μετάβασή μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν το βήμα παραπάνω την περίοδο που ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη και η δουλειά που γίνεται είναι συνεχής και πάρα πολύ καλή τόσο στα τμήματα υποδομής όσο και πιο πάνω.

Πιστεύεις ότι σύντομα θα είσαι έτοιμος να παίξεις στο αντρικό;

Αυτός είναι ο στόχος μου στην παρούσα φάση. Ήδη προπονούμαι και με την αντρική ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Είναι γεγονός πως το να προπονείσαι με παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκας υπό τις οδηγίες του κόουτς Μαρκόπουλου είναι από μόνο του κάτι πολύ σπουδαίο που σίγουρα με κάνει καλύτερο κάθε μέρα.

Πώς βλέπεις τη φετινή ομάδα; Θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει όπως τα προηγούμενα χρόνια;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο είναι στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έτσι και φέτος πιστεύω πως με το ρόστερ που έχουμε και είναι αρκετά ποιοτικό θα είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Πώς ήταν η εμπειρία της Εθνικής Παίδων;

Ήταν όντως πολύ σπουδαία εμπειρία. Το επίπεδο ήταν πολύ ψηλό. Υπήρχαν πάρα πολλοί καλοί παίχτες από όλη την Ευρώπη και ήταν ευκαιρία για όλους μας να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Εξάλλου το να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε τέτοιες διοργανώσεις αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή.

Γιατί δεν καταφέρατε κάτι καλύτερο;

Έχουμε πολλές δυνατότητες σαν 99άρηδες, αλλά δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Είχαμε και 2-3 απουσίες παιδιών από τραυματισμούς και πιστεύω πως μας στοίχισαν. Νομίζω πάντως πως αυτά τα παιχνίδια μάς έμαθαν πολλά πράγματα για το μέλλον.

Μέχρι πού φτάνουν οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου;

Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά μου δεν έχουν ταβάνι. Ξέρω πολύ καλά πως δεν πας πουθενά χωρίς σκληρή δουλειά και αφοσίωση, γι' αυτό προς το παρόν θέλω να είμαι υγιής και να συνεχίσω να δουλεύω ώστε να εξασφαλίσω μία θέση στην αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ πρώτα και μετά να μπορέσω να καθιερωθώ. Από εκεί και πέρα να μπορώ να είμαι στέλεχος των εθνικών ομάδων ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα αγωνιστώ και στην Εθνική αντρών. Μετά βλέπουμε. Αλλά όπως είπα στόχος άμεσος είναι να δουλεύω και να βελτιώνομαι συνεχώς.

Ημ. γέννησης: 27/3/99
Τόπος γέννησης: Παραλίμνη Κύπρος
Ύψος: 1.87
Εθνικότητα: Ελληνική
Θέση: 1
Ομάδα: ΠΑΟΚ
Νο φανέλας: 5
Προηγούμενες ομάδες: Κεραυνός Στροβόλου
Διεθνείς συμμετοχές: 19

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Αθλητής: Μάικλ Τζόρνταν
Ομάδα: ΠΑΟΚ
Χρώμα: Μπλε άσπρο
Ταινία: Coach Carter
Ταξιδιωτικός προορισμός: Βαρκελώνη
Αριθμός: 5
Ηθοποιός: Γουίλ Σμιθ
Φαγητό: Ζυμαρικά
Μότο: Work hard in silence, let success make the noise


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια