Μεγάλο «διπλό» στο Κορδελιό για τη ΔΕΗ‏ που ενισχύθηκε με Μαρκούδη

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η ΔΕΗ επικράτησε εκτός έδρας του Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού με 76-86. Η ομάδα του Δαμιανού Αμανατίδη πήρε μια διαφορά δέκα πόντων στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του αγώνα.










Εκτός από τον «συνήθη ύποπτο» Βαγγέλη Κεραμάρη, πολύ καλή απόδοση είχε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΔΕΗ Γιώργος Μαρκούδης που πέτυχε 22 πόντους. Εξαιρετικός ήταν και ο Νίκος Δημόπουλος με καθοριστική συμβολή σε επίθεση και άμυνα στο κρίσιμο τρίτο δεκάλεπτο.

Δεκάλεπτα:  17-12, 34-32, 44-58, 76-86
Διαιτητές: Κούσης-Καπνοπούλου
ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Βατός): Λαζαρίδης, Γκούμας 2, Ρατόπουλος 22, Λυπηρίδης 13(2), Βουζίνας 10, Σακελίων 2, Μπαλαφούτης 13(1), Ιατρίδης 3(1), Κιουρσίδης 11(1).
ΔΕΗ (Αμανατίδης): Δημόπουλος 12, Παπαρδέλης, Ζήκος 14(1), Γιατσίδης, Κεραμάρης 31(4), Μαρκούδης 22, Αμανατίδης 7.

Ο Μαρκούδης στη ΔΕΗ‏


Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τη ΔΕΗ αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Μαρκούδη. Ο έμπειρος play-maker θα ενισχύσει τη ΔΕΗ στην προσπάθεια που κάνει φέτος στην Γ1 κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.

Ο Γιώργος Μαρκούδης αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στη Γ΄ Εθνική με ΧΑΝΘ, Αρίωνα και Αίαντα Ευόσμου και ακολούθησε ο ΠΑΟΔ, όπου μαζί με τον Βαγγέλη Κεραμάρη, συμπαίκτη για τρία χρόνια, ανέβασαν την ομάδα μέχρι την Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια