Κεσαπίδης: «Στηρίζει και στηρίζεται σε νέα παιδιά ο Έσπερος ΑΟΠΑ»

Δεν αλλάζουν οι στόχοι και η φιλοσοφία του Έσπερου ΑΟΠΑ, εν όψει του νέου πρωταθλήματος του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή.






Με αφορμή την έναρξη της καινούριας σεζόν ο προπονητής των Πατρινών, Ανδρέας Κεσαπίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τους στόχους του: «Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να παίζουμε ελκυστικό μπάσκετ και κυρίως να το ευχαριστιόμαστε».

Όσον αφορά στη φιλοσοφία, που θα έχουν και τη νέα σεζόν, απάντησε: «Παραμείνει η ίδια όπως και πέρυσι. Να παίζουμε γρήγορο μπάσκετ με επιθετική άμυνα. Να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που έρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και να τα στηρίξουμε για να μπουν σε μια πιο επαγγελματική νοοτροπία. H φιλοσοφία του Έσπερου ΑΟΠΑ είναι να στηρίζει και να στηρίζεται σε νέα παιδιά και δεν αλλάζει».

-Η άποψή σας για το νέο πρωτάθλημα;

«Το περιμένω αρκετά ανταγωνιστικό. Όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και οι περισσότερος βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πολλά ντέρμπι και αμφίρροπα παιχνίδια σε κάθε αγωνιστική».

-Ο Έσπερος ΑΟΠΑ στην πρεμιέρα θα παίξει εκτός έδρας με τη Νίκη Αμαρουσίου. Το σχόλιό σας για αυτό το παιχνίδι;

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες. Για εμάς είναι καλό που θα παίξουμε με μια ομάδα, την οποία γνωρίζουμε από πέρυσι. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Μαρλαφέκας, ο οποίος τόνισε:


«Έχουμε νέα ομάδα, αποκτήθηκαν παίκτες με ποιότητα που ταιριάζουν στο πλάνο μας και παράλληλα είναι καλοί χαρακτήρες. Ελπίζουμε η δουλειά που έχει γίνει να βγει στο παρκέ, η ομάδα να δέσει και τα αποτελέσματα να μας δικαιώσουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια