Χρειάστηκαν παράταση στον Σταυρό οι Κένταυροι-Διαμαρτυρίες για διαιτησία και γηπεδούχους με ανακοίνωση

Σε ένα ακατάλληλο παιχνίδι για καρδιακούς, οι Κένταυροι κατάφεραν τελικά στην παράταση να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το Σταυρό επικρατώντας του Αριστοτέλη με 72-85.










Οι νικητές αναφέρουν στην σελίδα τους τα εξής: «Το παιχνίδι έγινε σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου συνέβησαν σχεδόν τα πάντα. Οι Κένταυροι πέραν του εχθρικού περιβάλλοντος είχαν να αντιμετωπίσουν και μία τραγική διαιτησία την οποία την έσερνε ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο και αναφερόμαστε σ’ αυτό διότι κάθε φορά που οι Κένταυροι έπαιρναν προβάδισμα οι αντιδράσεις του κοινού επηρέαζαν τα σφυρίγματα του διαιτητικού διδύμου. Κατά την γνώμη μας το παιχνίδι πήγε στην παράταση με το έτσι θέλω και επειδή έβραζε το γήπεδο. Δεν αναφερόμαστε λεπτομερώς βέβαια και στις προσωπικές επιθέσεις που δεχτήκαμε απ;o άτομα που βρίσκονταν στις κερκίδες. Κάπου εκεί όμως στην παράταση οι Κένταυροι έδειξαν τον λόγο που πήγαν σήμερα ως τον Σταυρό επιβλήθηκαν σε αντιπάλους διαιτητές και κοινό και επικράτησαν με επιμέρους σκoρ 4 -17. Τέτοιες νίκες μας κάνουν πιο δυνατούς και τακτικά μέσα στο γήπεδο αλλά και τονώνουν ψυχολογικά την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια. Την νίκη σήμερα την αφιερώνουμε στον Νάσο Μαυρίδη που την προηγούμενη αγωνιστική δείχνοντας υπέρμετρο ζήλο τραυματίστηκε».

Δεκάλεπτα: 18-14, 31-30, 53-55, 68-68(κ.α.), 72-85
Διαιτητές: Τσούλης-Καλφόπουλος
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Σαββίδης): Ιωάννου 2, Κωνσταντινάκης 12(1), Κλήμης 2, Καραγιώρας 2, Σαρρής 9, Κουτσιανούδης 13(1), Βούζος 3, Ιωάννου 3, Μακίδης 9, Αλεξινάκης 18(1).

ΑΚ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ (Γεωργιάδης Γ): Καραμπέρης, Κοντζόγλου 3(1), Γλαβίνας 8, Δεμερτζής 4, Δημητρίου 22, Χρήστογλου 3(1), Ντίνας 19, Γεωργιάδης Γ. 3, Αλεξιάδης 6(2), Υφαντίδης 8, Κωστής 9.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια