«Μπαμ» με Ελένη Σολωμού η Νίκη Βόλου

Επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα κοσμεί τη φετινή χρονιά τα γήπεδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Η Ελένη Σολωμού είναι η έμπειρη σέντερ που θα ενισχύσει την βολιώτικη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και θα συμπληρώσει το υπάρχον νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ.









Η Ελένη Σολωμού γεννήθηκε το 1985, έχει ύψος 1,83μ. και αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ. Κορυφαίες στιγμές στην καριέρα της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στην Α1 γυναικών με τον Σπόρτιγκ το 2005, η συμμετοχή της στην Α1 γυναικών αλλά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΔΑΣ Άνω Λιοσίων που έφτασε στο Final Four του Euro Cup το 2003, και οι δύο διαδοχικές κατακτήσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων νεανίδων με τον ΔΑΣΑΛ (2002, 2003). Ακόμα, έχει αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία με τις ομάδες Γ.Σ. Περιστερίου, Άγιοι Ανάργυροι, Αγία Παρασκευή, Άρης Θήβας και στα τοπικά πρωταθλήματα με τον Πορφύρα, την ΜΕΝ Ιλίου και τον ΒΑΟΛ Χίου.

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου εκφράζει το πιο θερμό της καλωσόρισμα στην Ελένη Σολωμού και της εύχεται καλή δύναμη, με υγεία και επιτυχίες για την ίδια και την ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια