Νίκη στον πόντο για τις νεάνιδες του Ηρακλή

Υστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση ο Ηρακλής επικράτησε εκτός έδρας της GBA-Αστέρα Ιπποδρομίου με 64-65.





Ο «Γηραιός» είχε από την αρχή το προβάδισμα και μάλιστα με αρκετά σημαντική διαφορά. Οι γηπεδούχοι όμως σιγά σιγά την…ροκάνισαν και έφθασαν να προηγούνται με 64-63 λίγο πριν το τέλος. Η Θωμαϊδου με τους μοναδικούς δύο πόντους της έδωσε τη νίκη στον Ηρακλή, καθώς η  GBA-Αστέρα Ιπποδρομίου έχασε την τελευταία επίθεση. Κομνηνού και Γεροστεργίου πέτυχαν τους 45 πόντους των νικητριών, Νάκη, Μουμτζή, Φασούλα και Σιφναίου οι καλύτερες των ηττημένων.
Ο Ηρακλής εκφράζει τα παράπονα για τον διαιτητή κ. Μόσχα για την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζει, διαιτησία και συμπεριφορά προς τους ανθρώπους της ομάδας.
Δεκάλεπτα: 10-22, 30-36, 43-52, 64-65
Διαιτητές: Μόσχας- Μελιδονιώτη
GBA-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ (Κυρκούσης-Κεραμιδάς): Σιφναίου 11, Φασούλα 12, Νάκη 20(5), Γράψα, Μουμτζή 13(1), Λέξα, Σαββοπούλου 4, Γκαβέζου, Κατσίκη, Χατζηνικολάου 4.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πολυμένης- Ντουβαλέτης): Λαγκαδιώτου, Πολυμένη 4, Ξανθινίδου 5, Κατσαμούρη, Θωμαϊδου 2, Πάππα, Κομνηνού 28, Γεροστεργίου 17, Στεφανίδου, Δαιμονάκου 2, Παυλίδου 7.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια