Τι δήλωσαν Καπογιάννη, Χατζηνικολάου και Μπαλτά για τη νίκη του Ολυμπιακού στον «Τάφο του Ινδού»

Μετά την μεγάλη επιτυχία των γυναικών του Ολυμπιακού, η προπονήτρια Ελένη Καπογιάννη και οι Ολγα Χατζηνικολάου και Αθηνά Μπαλτά δήλωσαν τα εξής:






Ελένη Καπογιάννη: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, όπως γίνεται σε όλα τα σπορ που διασταυρώνονται οι δυο ομάδες. Είναι μια Ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό και είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε εμείς αυτές που το καταφέραμε για τον σύλλογό μας. Η νίκη αυτή μας δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι του συγκεκριμένου αντιπάλου για τον δεύτερο γύρο, αλλά είναι ακόμα αρχή, εμείς θα χαρούμε σήμερα και αύριο και από μεθαύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο! Αυτό όμως δεν γίνεται με λόγια αλλά με πολύ δουλειά».

Όλγα Χατζηνικολάου: «Σήμερα πετύχαμε μια τεράστια νίκη, δείξαμε τρομερή θέληση. Ήμασταν συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει όταν ένα γήπεδο είναι κατάμεστο και φωνάζει εναντίον σου. Θεωρώ όμως ότι έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, μιας και σήμερα παίξαμε σαν Ολυμπιακος. Είναι τρομερή η αίσθηση να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού και να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο Παναθηναϊκούς και να τους κερδίζεις. Αυτή η φανέλα σου δίνει το κάτι παραπάνω. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια οι φίλαθλοι να είναι δίπλα μας».

Αθηνά Μπαλτά: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν ένα ντέρμπι. Όπως είχα πει και προχθές ήμασταν έτοιμες για τον συγκεκριμένο αγώνα. Βάζοντας στην άκρη τις τεχνικές αναλύσεις, αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται ψυχή και καρδιά. Σήμερα η ομάδα μου απέδειξε ότι έχει και ψυχή και καρδιά και για αυτό άλλωστε έφτασε σε αυτή τη μεγάλη νίκη. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά όταν κερδίζεις μέσα σε μια τέτοια έδρα αυτό δεν έχει και πολύ σημασία. Περιμένω τους φίλους του Ολυμπιακού στα επόμενα παιχνίδια μας στο γήπεδο για να δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια