Πρώτη επιτυχία για τις γυναίκες του Ηρακλή- Καφαντάρη: «Νίκη ψυχολογίας»- Τι δήλωσαν Ξανθοπούλου-Τσουμπερλή

Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ηρακλής επικράτησε με 62-51 του Απόλλωνα Καλαμαριάς πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.








Δεκάλεπτα: 17-12, 37-28, 48-38, 62-51
Διαιτητές: Τριανταφυλλίδης-Τσανακτσίδης
ΗΡΑΚΛΗΣ (Καφαντάρη): Παπαβασιλείου 14(1), Τσουμπερλή 5, Γεροστεργίου 7,  Ψαρρά 16 (2),  Λογδανίδου 6, Κομνηνού, Ντάλλα, Μαρκουλάκη 4,  Οικονόμου 10 (2) Ξανθοπούλου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης): Στάνη 4, Καζαντζή Β. 10, Καζαντζή Σ. 5, Καλαντίδου 8, Νικολαϊδου 13 (1), Σολωμού 9, Καρατζά, Σταμπή 2.

Καφαντάρη: «Νίκη ψυχολογίας»

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα η προπονήτρια μπάσκετ του Ηρακλή Ελένη Καφαντάρη δήλωσε τα εξής: «Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εμάς που θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ήμασταν νωθρές στο ξεκίνημα γιατί δεν δουλέψαμε τόσο όσο θα θέλαμε γιατί βρίσκομαι λίγες ημέρες εδώ, αλλά όσον αφορά το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανεβάζαμε την πίεση μας, κάνοντας καλύτερες επιλογές στην επίθεση και έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τι δήλωσαν Ξανθοπούλου-Τσουμπερλή

Από πλευράς των καλαθοσφαιριστριών του Ηρακλή μίλησαν οι Ξανθοπούλου και Τσουμπερλή. Αναλυτικά:

Ξανθοπούλου:  «Ήταν μια εβδομάδα η οποία είχαμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα στις ανάγκες του σημερινού παιχνιδιού, καθώς προερχόμασταν από δυο ήττες. 

Αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία για την συνέχεια, και μέσα από τις προπονήσεις θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο ώστε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτερες».

Τσουμπερλή: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Απόλλωνα. Οσον αφορά εμάς  είχαμε  την αλλαγή προπονητή μέσα στην εβδομάδα και είχαμε  λίγες ημέρες να προσαρμοστούμε σε αυτά που θα μας έλεγε η προπονήτρια μας.

Πιστεύω ότι η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που παρουσιάσαμε στους δυο πρώτους αγώνες. Η εικόνα μας είναι πολύ καλύτερη και οι στόχοι μας διαφορετικοί γιατί είμαστε καλή ομάδα.

Μέσα από τις προπονήσεις και την δουλειά που θα κάνουμε ο στόχος θα είναι να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερες.

Είμαστε χαρούμενες για την νίκη καθώς πετύχαμε μια νίκη ψυχολογίας, αλλά το ξαναλέω πως μέσα από την δουλειά θα βγει αυτό που πραγματικά θέλουμε, Πάμε στον Βόλο για την νίκη».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια