Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας των γυναικών του Ιπποκράτη Κω

Με σύνθημα «Εσύ είσαι ο έκτος παίκτης» ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016, που θα βρει τη γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη Κω για μία ακόμα χρονιά στην Α1 γυναικών, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος.



Στην ανακοίνωση αναφέρεται, «πιστεύουμε και στηρίζουμε τις δυνάμεις μας στον έκτο παίκτη… σε όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια χτίζετε το μέλλον και είστε μέρος αυτής της ιστορίας! Με την έμπρακτη στήριξή σας, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς τη δική σας στήριξη!

Με την αγορά μίας κάρτας διαρκείας εξασφαλίζετε την παρουσία σας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (Κυπέλλου και Πρωταθλήματος) και συμβάλετε στην προσπάθειά μας… Ενισχύω την προσπάθεια –Συμμετέχω στην ιστορία! Για περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρεττάκη Ελένη στο 6942984524. Ευχαριστούμε το χορηγό μας, κ. Γρηγορίου (Videoarama, Eshopkos-Kostoday)».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια