Νίκη πρόκριση για τις γυναίκες του Ικαρου Καλλιθέας

Χωρίς να ικανοποιήσει ο Ίκαρος Καλλιθέας νίκησε 65-41 τον νεοφώτιστο και ενθουσιώδη Έσπερο Πάτρας στην Καλλιθέα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φάρος-Π. Φάληρο.







Όπως γράφει το http://www.sportshero.gr ο Εσπερος έκανε δυναμικό ξεκίνημα (1-11) αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχες πήραν  διαφορά ασφαλείας και  δεν απειλήθηκαν χωρίς πάντως να ξεπεράσουν την μετριότητα. Ο Εσπερος του Βαγγέλη Φλωράτου είχε καλή σχετικά παρουσία με κορίτσια από την Αχαία και έδειξαν όρεξη και πάθος με κορυφαίες την Αγγελική Φλογερά και την Β. Γιαννακοπούλου. Οι νικήτριες είχαν σχετικά καλύτερες τις Ρουμπελάκη, Κανελέτη και Στεφάνου.

Δεκάλεπτα: 20-11,  41-23, 51-34, 65-41
Διαιτητές: Χαϊνά-Χουγιάζος
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης-Ζωηρού):  Τζινλή, Στεφάτου 7, Στεφάνου 10, Ευμορφοπούλου 4, Ακρίβου 3, Ρουμπελάκη 12(2), Κανελέτη 15, Παπαϊωάννου7, Ζότοβα 5(1), Νικολαϊδου, Φάρου, Λύρου 2.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Φλωράτος): Ανέστη, Φλογερά  14(4), Νάτσκου, Μαρίνη 2, Μαρούντα 1, Κομπατσιάρη, Γιαννακοπούλου 14, Φωτακοπούλου, Καραγιάννη 6, Παπανδριοπούλου, Λαγοπάτη 4, Λανταβού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια