«Διπλή» επιτυχία επί του Παναθλητικού για τη Νίκη Λευκάδας-Αγωνίστηκε η Σμιθ-Δουβίτσας: «Θέλουμε χρόνο»-Φωτορεπορτάζ

Η Νίκη Λευκάδας επικράτησε του Παναθλητικού με 52-44 στο πρώτο φιλικό το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το πρωί της Κυριακής, η νίκη ήρθε με σκορ 71-56.



Όπως γράφει το http://www.lefkadasportnews.gr/ και στα δύο παιχνίδια έπαιξε η Τζέιν Σμιθ, που ήρθε την Παρασκευή στη Λευκάδα, με το προπονητικό τιμ να δοκιμάζει πολλά σχήματα με το νέο απόκτημα, ενώ η Κρούκ το Σάββατο μπήκε στο δεύτερο μέρος στο παιχνίδι, εναντίον του σκληροτράχηλου Παναθλητικού.

Φιλικό έπαιξαν και οι νεανίδες της Νίκης που επικράτησαν το πρωί της Κυριακής της Πρέβεζας με σκορ 52-28, που κατά δήλωση του προπονητή τους, στόχο έχουν να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να προωθηθούν κοπέλες στο γυναικείο τμήμα.

Ο προπονητής της Νίκης έχει πλέον όλες τις αθλήτριες στην προπόνηση(εκτός Κανταρά) και αναμένεται με καθημερινές προπονήσεις να μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, με σημαντικά και δυνατά φιλικά, όπως αυτό που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον Πρωτέα Βούλας.

Ο Νίκος Δουβίτσας δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και τόνισε ότι στα επόμενα φιλικά, η ομάδα θα παρουσιαστεί ένα επίπεδο παραπάνω: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με δύο ξένες και τρεις καινούργιες Ελληνίδες αθλήτριες. Θέλουμε χρόνο για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω. Για αυτό το λόγο δουλεύουμε καθημερινά, χωρίς κανένα ρεπό, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα κορίτσια και στα επόμενα φιλικά με Πρωτέα, θα είμαστε ένα επίπεδο πάνω».























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια