Αρχισαν οι ακαδημίες του Ηρακλή-Τι δήλωσαν οι υπεύθυνοι και οι προπονητές

Πραγματοποιήθηκε χθες η έναρξη των ακαδημιών του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο»  όπου αρκετά παιδιά έδωσαν το παρών και γνώρισαν τους προπονητές οι οποίοι με την σειρά τους έδωσαν το δικό τους μήνυμα, όπως και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών. Να τι δήλωσαν οι υπεύθυνοι και οι προπονητές:

Κάτσιος Χρήστος (υπεύθυνος Ακαδημίας, Νομικός Σύμβουλος):  «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πολλά παιδιά στην ακαδημία μας. Χτίζουμε τον νέο Ηρακλή ο οποίος στο μέλλον να πλαισιωθεί από παιδιά της ακαδημίας μας και με την συνεργασία όλων να φτάσουν αυτά τα παιδιά στην ανδρική ομάδα. Και να ευχηθώ υγεία και καλή περίοδο σε όλους τους αθλητές  μας και στην αντρική ομάδα να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Αντώνης Σαμαράς (τεχνικός σύμβουλος): «Ο στόχος όλων μας  είναι τα επόμενα χρόνια να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες μας . Στο μέλλον πιστεύουμε πως αυτά τα παιδιά θα είναι η επόμενη γενιά που θα αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, όπως άλλωστε αυτή την στιγμή υπάρχουν και προπονούνται  υπό τις οδηγίες του Στέφανου Πέρκου. Να ευχηθώ υγεία από την πλευρά μου και μια χρονιά η οποία να στεφθεί με επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας».

Δαμαλής Ιωάννης (υπεύθυνος προπονητικού πλάνου, βοηθός αντρικού, κ20, εφηβικό): «Είναι τιμή για εμένα να αναλαμβάνω την προπονητική καθοδήγηση της ακαδημίας του Ηρακλή. Εδώ και τρία χρόνια που βρίσκομαι σ’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο στα παιδικά και εφηβικά, έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας και γίναμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Όταν ήρθα ήμασταν στον Δ’ όμιλο και φέτος το παιδικό θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο δυναμικότητας , γιατί πέρσι πήγαμε σε δυσκολότερες ομάδες.  Με την Κ20 πήγαμε στο final 4, ενώ είχε να πάει 10 ολόκληρα χρόνια. Τέλος είχαμε πέντε παίκτες στα κλιμάκια της Εθνικής, και  3 στην 12αδα του αντρικού.  Όμως έχουμε κενά τα οποία πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην καινούρια γενιά ώστε να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου οι οποίοι είναι όλοι εκλεκτοί, και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία». 

Miro Raicevic (παιδικό τμήμα): «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά, και είναι πολύ ευχάριστο αυτό να βλέπεις νέα παιδιά να έρχονται κοντά στον αθλητισμό.  Όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε τα επόμενα χρόνια ο Ηρακλής να φτάσει εκεί που ανήκει πραγματικά, και να βγάλουμε νέους παίκτες  όπως στο παρελθόν που ο Ηρακλής ήταν στην Ευρώπη. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Στράτος Βαρδαξής (βοηθός αντρικού, μίνι, προμίνι): «Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για τους νεαρούς επαγγελματίες, γιατί δίχως επαγγελματισμό δεν μπορεί  να υπάρξει σωστή δουλειά, πράγμα το οποίο δεν θα φέρει αποτελέσματα. Ο βασικός μας στόχος μας στόχος είναι να πλαισιώσουμε τους δικούς μας αθλητές στις  ακαδημίες και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε σωστούς ανθρώπους με αξίες και υπευθυνότητα. Εύχομαι σε όλους υγεία σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο».

Σίσσυ Σαμαρά (βοηθός γυναικείου, bambini αγοριών): «Χαίρομαι που βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά στον Ηρακλή. Είναι πολύ σημαντικό τα μικρά παιδιά σε ηλικία να εντάσσονται  στον αθλητισμό και να γυμνάζουν το σώμα και το πνεύμα τους. Εύχομαι καλή χρονιά και οι στόχοι που έχουμε θέσει να επιτευχθούν για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας».   

Μαριλένα Τσίμου (bambini αγοριών): «Είναι η 3η χρονιά που βρίσκομαι στον Ηρακλή και είναι τιμή μου που είμαι στον Ηρακλή. Όλοι μαζί θα κάνουμε μια οργανωμένη δουλειά και θα κάνουμε το καλύτερο για τις ακαδημίες μας. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και καλή συνεργασία».

Χρήστος Τσιμπούκου (βοηθός εφηβικού, προμίνι, personal trainer): «Καλή χρονιά με υγεία να ευχηθώ και από μέρους μου. Σε αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκινάει για την ακαδημία του μπάσκετ  νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την επιλογή στο πρόσωπο μου ώστε να μεταδώσω τις γνώσεις μου στην νέα γενιά σε έναν ιστορικό και μεγάλο σύλλογο όπως ο Ηρακλής».

Βασίλης Πανουτσακόπουλος (γυμναστής- προπονητής φυσικής κατάστασης): «Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε μια προσπάθεια στα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Ηρακλή. Χαίρομαι που αποτελώ κομμάτι  της προσπάθειας, καθώς η ακαδημία πλαισιώνεται από αξιόλογα άτομα  και ικανότατα με όρεξη και θέληση για δουλειά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους πέντε στόχους που έχουν θέσει στην διοίκηση. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και οι στόχοι να υλοποιηθούν».


Οι εγγραφές συνεχίζονται και τα τηλέφωνα είναι: 6974-820682, 6977-200544.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια