Φιλική νίκη επί των Μελισσίων για τις γυναίκες του Αρη Πετρούπολης

Με νίκη ξεκίνησε τη σειρά των φιλικών η γυναικεία ομάδα του Αρη Πετρούπολης επικράτησε με 61-44 των Μελισσίων (Α2 κατηγορία) αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.





Ο προπονητής Γιώργος Κάββουρας, χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες του, και δοκίμασε διάφορα σχήματα δίνοντας μικρό χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί από το βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Έχουν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερα φιλικά με την Ακαδημία (10/9), τον Παναθηναϊκό (16/9), τα Καλύβια (25/9) και τον ΓΣΑΠ (1/10).

Στην ομάδα παρέμεινε ένας βασικός κορμός που αποτελείται από τις Ναταλί Πλούμπη (1-2), Αναστασία Τσέρου (1-2), Κατερίνα Λιάγκα (3-4), Ελευθερία Μακρυνίκα (3-4).  Ενισχύθηκε σημαντικά με την Ανδριάννα Τσουμάνη που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην ομάδα, ενώ αποκτήθηκαν οι Νικολίνα Ιωαννίδου (1-2-3), Αλεξία Σπίνου (2-3), Ελένη Βουκελάτου (2-3), Ιωάννα Χρονοπούλου (4-5), Χριστίνα Πετυχάκη (5).

Στη γυναικεία ομάδα συμμετέχουν και οι νεάνιδες  Χριστίνα Αμίτση,  Ξένια Τζήμη, Τζένη Φάσουρα, Αναστασία και Άννα Ευαγγελάτου, Κατερίνα Μαρίνη, Χριστίνα Δράζιου και Μαρία Δανιήλ, ενώ μαζί τους προπονούνται και οι κορασίδες Παππά και Βολιώτη. 

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν η Άννα Γκούρμα (βοηθός προπονητή) και ο Νίκος Βαρβαρίγος (γυμναστής).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια