Αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου για το κύπελλο Ελλάδας

Κανένας αγώνας δεν πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου, ύστερα από σχετική απόφαση του Ιούλιου Συναδινού και κατά συνέπεια αναβάλλεται το κύπελλο Ελλάδας.





Όπως γράφει το http://www.superbasket.gr/ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε ορίσει αγώνες το Σαββατοκύριακο (19-20/09), αλλά οι εθνικές εκλογές της άλλαξαν τα σχέδια. Η υπηρεσιακής υπουργός Αθλητισμού Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου-Δημάκου αποφάσισε την αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων εντός της χώρας, γεγονός στο οποίο συμφώνησε και ανακοίνωσε την Τρίτη (15/09) και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Πλέον, η ΕΟΚ θα πρέπει να βρει νέα ημερομηνία, για να λάβουν χώρα οι αναμετρήσεις σε άνδρες και γυναίκες.

Η ανακοίνωση: «O γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός υπέγραψε την εντολή της υπηρεσιακής υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αγγελικής-Ευφροσύνης Κιάου-Δημάκου για την αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων για τρεις ημέρες από το Σάββατο 19/09/2015 έως τη Δευτέρα 21/09/2015 λόγω των εθνικών εκλογών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια