Ο Βασίλης Χρηστίδης στον αγιασμό του Αθλου Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή 27/9/2015 και ώρα 11.00, την τελετή του αγιασμού του Αθλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας θα  τιμήσει με την παρουσία του ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα Εφήβων Βασίλης Χρηστίδης.









Στο πρόσωπο του νεαρού διεθνή η Ακαδημία Άθλος θα τιμήσει όλη την Εθνική ομάδα Εφήβων που το καλοκαίρι που μας πέρασε μας γέμισε περηφάνια και αισιοδοξία κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης.

Ο πρόσφατα αποκτηθείς από τον Αρη, νεαρός power forword με ύψος 2,07 (γεννηθείς το 1998), θα βρεθεί δίπλα στους μικρούς αθλητές του Αθλου, θα μοιραστεί μαζί τους την κορυφαία φετινή εμπειρία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Βόλο, θα χαρίσει σε ένα τυχερό αθλητή της Ακαδημίας μια επίσημη φανέλα της Εθνικής με την υπογραφή του και τέλος θα φωτογραφηθεί  με τα τμήματα του Άθλου μοιράζοντας  αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός διεθνής προέρχεται από τα τμήματα υποδομών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και έχει θητεύσει δίπλα στον προπονητή του Αθλου  Βασίλη Αγγέλη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια