Κεσαπίδης: «Ανταγωνιστικοί στην καινούρια πρόκληση»

Με την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του τίτλου στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έκλεισε και τυπική η περσινή σεζόν για τον Έσπερο ΑΟΠΑ.





Οι Πατρινοί πήραν την «κούπα» και τα μετάλιά τους κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος του Νότιου Ομίλου Β’ Εθνικής, στο οποίο θα πάρουν μέρος. Στην εκδήλωση τους εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός Γιώργος Ροκανάς και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Ανδρέας Κεσαπίδης. «Επισφραγίστηκε με την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η περσινή προσπάθειά μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στην καινούρια πρόκληση που μας παρουσιάζεται», ανέφερε σχετικά ο τεχνικός της αχαϊκής ομάδας.

Ρωτήθηκε και για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και σχολίασε: «Όλες οι κληρώσεις είναι ίδιες. Όλοι παίζουμε με όλους. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Να ευχηθώ καλή πορεία σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς, και πιστεύω πως θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια