Αγιασμός με χαμόγελα και υψηλούς στόχους για άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου-Φωτορεπορτάζ

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στο Αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά ο αγιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου της γυναικείας και αντρικής ομάδας του συλλόγου. 





Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Θεόδωρος Παπασακκελαρίου που ευχήθηκε καλή χρονιά με ομόνοια και αγάπη σε αθλητές και αθλήτριες.

Όπως γράφει το http://argo-sports.blogspot.gr/  ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας καλωσόρισε παλιούς και νέους αθλητές και όλες τις καλαθοσφαιρίστριες ευχόμενος η φετινή χρονιά να είναι χρονιά επιτυχιών και ανόδων και για τις δύο ομάδες, ενώ ευχαρίστησε επίσης τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ που ανέλαβε φέτος το βάρος της καθοδήγησης όλων των τμημάτων.

Το λόγο πήρε και ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αλέκος Μεταφτσής που ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά και ζήτησε απ' όλους συνέπεια και συνεχή προσπάθεια.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ και της Διοίκησης του Ερασιτέχνη, οι προπονητές κ.κ. Καπουρνιώτης, Μαυρομιχάλης, Ράμμου, καθώς και όλες οι αθλήτριες και οι αθλητές των τμημάτων. Παραβρέθηκαν επίσης η "ψυχή" επί πολλά χρόνια του Ερασιτέχνη κ. Ιάσων Χατζής και η παλιά δόξα του βολιώτικου ποδοσφαίρου κ. Αντώνης Παππάς.

Παρούσες ήταν οι παίκτριες Ζέρβα Νίκη, Ζήτη Ελένη, Σουλτάνη Ραφαέλα, Κυριαζίδου Εύη, Αγαγιώτου Λαμπρινή, Σαρακατσάνη Λία, Γαλιατσάτου Αναστασία, Αγκάνη Δανάη, Μπαλλά Νικολέτα, Διαμαντοπούλου Σταματία, Χούτα Βάλια, Ντελή Χαρά, Κατσιοπούλου Έλλη, Γούλα Ελευθερία, Αρτεμισίου Ιωάννα, Πόπιντσουκ Μαρία, Στάμου Μαρία και Θώμη Βογιατζάκη με επικεφαλής τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Από το ανδρικό τμήματα το «παρών» έδωσαν ο προπονητής, κ. Φώνης Μαυρομιχάλης, και οι παρακάτω αθλητές: Αλεξίου Κώστας, Καραγεώργος Θωμάς, Βλήτσιος Στέφανος, Καραθάνος Δημήτριος, Καραρρήγας Αντώνης, Καφάσης Ζήσης, Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Μακρίδης Αλέξης, Βασιλείου Χρήστος, Κατσουλάρης Ανδρέας, Παραλίκης Νίκος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Κολιός Κώστας, Σκουμής Πάνος, Παπουτσόγλου Βασίλης και Σερμέτης Κωνσταντίνος.

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των ακαδημιών όλων των τμημάτων μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και από τη Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ καλούνται όλα τα παιδιά να παρευρεθούν.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια