Καλωσόρισε Αράπη, Ονάσογλου, Θεοδωράκο, Κιγμέτογλου, Ανδρεάδη και Συμεωνίδη το Πευκόχωρι-Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας-Κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα κυπέλλου

Η διοίκηση της Ευρώπης Πευκοχωρίου θα ήθελε να καλωσορίσει τους νεοαποκτηθέντες αθλητές και να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική χρονιά και καλή δύναμη στην Α2.







Οι καλαθοσφαιριστές είναι οι Θωμάς Αράπης, Θοδωρής Ονάσογλου, Γιώργος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Κιγμέτογλου, Νίκος Ανδρεάδης και Φίλιππος Συμεωνίδης.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Η Ευρώπη Πευκοχωρίου ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της. Οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην Α2 και η τιμή τους είναι 50 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται τόσο στο ΔΑΚ Νέας Καλλικράτειας πριν την έναρξη του αγώνα, όσο και τηλεφωνικώς. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα κάτωθι: 6944 899-195,6972 017-606. Με την αγορά τους στηρίζουμε την νεοφώτιστη ομάδα στην Α2 να θέσει πιο υψηλούς στόχους.

Κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα κυπέλλου

Η ομάδα καλεί τον φίλαθλο κόσμο της να στηρίξει την παρθενικής της εμφάνιση στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ανδρών κόντρα στο Περιστέρι την Τετάρτη στις 17:00 στο ΔΑΚ Καλλικράτειας. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία δεδομένου ότι η συμπαράσταση του κόσμου είναι ο έκτος παίκτης στο γήπεδο σε τούτη την μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα πρόκληση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια