Ηρακλής και Ν. Βότσης στον «δυνατό» όμιλο των παίδων της ΕΚΑΣΘ-Αδυναμία συμμετοχής δήλωσαν Ραδειστός και Καλοχώρι-Οι αλλαγές στους ομίλους

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ ενημερώνει τα σωματεία που συμμετείχαν στην κλήρωση του παιδικού πρωταθλήματος τα εξής:






«Με δήλωσή τους τα σωματεία ΚΑΣ Ν. Ραιδεστός και Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου, αδυνατούν λόγω της δυναμικότητας των ομάδων τους να αγωνιστούν (με βάση τη βαθμολογία των τελευταίων ετών) στον δυνατό όμιλο και αιτήθηκαν να συμμετέχουν σε ομίλους χαμηλότερης δυναμικότητας.

Η Επιτροπή έκανε το αίτημα δεκτό, κρίνοντας ότι έτσι δε θα επηρεαστεί ο δυνατός όμιλος αφού στη θέση των παραπάνω ομάδων και με βάση τη βαθμολογία ανέρχονται οι ομάδες παίδων του Γ.Σ. Ηρακλής και του Α.Π.Σ. Ν. Βότσης, με τους ίδιους κλειδαρίθμους (16) και (10) αντίστοιχα.

Συνέπεια των παραπάνω αλλαγών είναι να διαφοροποιηθούν οι όμιλοι (για καλύτερη γεωγραφική κατανομή) και οι κλειδάριθμοι σε μερικούς από αυτούς ως ακολούθως:

Από τον 2ο όμιλο το ICBS μετακινείται στον 4ο όμιλο, στη θέση του Ηρακλή, με τον ίδιο κλειδάριθμο (5) και στη θέση του τοποθετείται ο Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου με τον ίδιο κλειδάριθμο (7).

Στον 5ο όμιλο, στη θέση του Ν.Βότση τοποθετείται η Αποκάλυψη, με τον ίδιο κλειδάριθμο (1) και στη θέση της στον 6ο όμιλο, τοποθετείται η ομάδα παίδων της ΚΑΣ Ν.Ραιδεστός με κλειδάριθμο το (4).

Στον ίδιο όμιλο (6ο) ο ΓΑΣ Βασιλικών παίρνει τον κλειδάριθμο (9) και ο Ποσειδών Μηχανιώνας τον κλειδάριθμο (1). Ρεπό ο κλειδάριθμος (6).

Όλες οι παραπάνω αλλαγές ήταν άμεσα αναγκαίες για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του πρωταθλήματος παίδων και για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόησή σας, επειδή σε άλλη κλήρωση παραβρεθήκατε και αλλιώς διαμορφώνονται τα δεδομένα.


Γνώμονας μας είναι πάντα ένα καλύτερο πρωτάθλημα και σ’ αυτό εντρυφούμε με μεγάλη προσοχή. Ευχαριστούμε που είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια