Στο Ζέφυρο το ντέρμπι των παίδων της Περαίας

Νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας παίδων του Ζέφυρου στον έκτο όμιλο του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε στο ντέρμπι της Περαίας ύστερα από παράταση με 59-56 του Αχιλλέα Θερμαϊκού.





Ο Ζέφυρος με ανατροπή στο τέλος του τρίτου και τέταρτου δεκαλέπτου ισοφάρισε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια οδηγώντας το στην παράταση όπου με καθαρό μυαλό όπλο την δυνατή άμυνα πήρε τη νίκη

Ο Αχιλλέας εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο την αστοχία των παικτών του Ζέφυρου και με σωστές επιλογές στην επίθεση και με όπλο την καλή του άμυνα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 27-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Νικου Σιμεντζή με άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση ισοφάρισαν το παιχνίδι το οποίο πήγαινε πόντο πόντο μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για τον υπέροχο αγώνα και τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στους φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Περαίας.

Δεκάλεπτα: 7-16, 15-27, 38-41, 50-50 (κ.α.), 59-56
Διαιτητές: Δέλλας-Ψαράς
ΖΕΦΥΡΟΣ (Σιμεντζής): Ρουσομάνης 18(1), Σαραντάκος 23(1), Μιχαηλίδης 3(1), Σκαρλατουδης 2, Γκοτζαμανίδης, Μαντής Α. 2, Μαντής Δ., Τζιουβάρας 2, Ντινάκης 5 Μπάφας, Κώνστας 4 .
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Παρίσης): Δερνίκης 19, Παπαδόπουλος 19(1), Δελαρδάς 11, Σταματίου 2, Κατσόλας 2, Παπαδόπουλος, Νάνος 3, Κέρκου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια