Αγιασμός, φιλικό με τον Αστέρα Κουκλουτζά και συγκέντρωση τροφίμων για τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης των Ελπίδων Ηλιούπολης, ανακοινώνει ότι το πρώτο επίσημο φιλικό της ομάδας με τον Αστέρα Κουκλουτζά, όπου θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός της χρονιάς στο ΔΑΚ Σταυρούπολης (Ηλιούπολης) την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00.







Η ομάδα με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, έχει διοργανώσει συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφέρουν οι παίκτες και οι φίλοι της ομάδας.

Τα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν στην τράπεζα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης της ενορίας, στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, στον εφημέριο π. Τιμόθεο, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, με τις ταπεινές αλλά δραστήριες δυνάμεις τους, στην υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων τμημάτων του Δήμου, αποδεικνύοντας ότι και μέσω του αθλητισμού μπορούν να προβάλλουν ένα κοινωνικά αλληλέγγυο πρόσωπο, σε όσους δοκιμάζονται στις μέρες μας, προσφέροντας πραγματική βοήθεια.

Επιπρόσθετα στο ημίχρονο του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί  κλήρωση, με την οποία ένας τυχερός φίλαθλος αν ευστοχήσει από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, θα κερδίσει μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Τρανός Sport, Αριστοτέλους 71, Εύοσμος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια