Ο Ρόνι Ναν στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Έναν θρύλο της διαιτησίας, τον Αμερικανό Ρόνι Ναν, ο οποίος διετέλεσε επί 19 συναπτά έτη διαιτητής στο ΝΒΑ διευθύνοντας τελικούς αλλά και «All Star Game», είχε την τιμή να φιλοξενήσει στο κλειστό Γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» η ΧΑΝΘ.







Ο Ναν βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με αφορμή το ετήσιο σεμινάριο της Euroleague (25 -27 Σεπτεμβρίου) στο οποίο θα είναι ομιλητής και κατά την έλευση του στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ συνοδεύονταν από τον Θεσσαλονικιό διεθνή διαιτητή Γιάννη Φούφη(ο οποίος έχει σημαντική συμβολή στην διοργάνωση του σεμιναρίου της Euroleague), όπως κι από τον πρώην διεθνή διαιτητή και νυν παρατηρητή της Ευρωλίγκα και της Βαλκανικής Λίγκας, Στέλιο Κουκουλεκίδη.

Ο Γιωργής Μπουσβάρος μαζί με τα στελέχη του Μουσείου Μαντώ Τσάτσαρη και Χρισίνα Μπατέκα ξενάγησαν τον Ναν στην ΧΑΝΘ και τον ενημέρωσαν για την ιστορία του μπάσκετ στην χώρα μας.

«Είναι η πρώτη επίσκεψη μου στην χώρα σας. Είμαι ενθουσιασμένος βλέποντας κόσμο παθιασμένο με το μπάσκετ. Μου άρεσε αυτή η προσπάθεια της ΧΑΝΘ με το Μουσείο, μια προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του αθλήματος. Υπήρξα και εγώ μέλος της ΧΑΝΘ σε νεαρή ηλικία στην Αμερική. Ευχαριστώ τους υπευθύνους για την πρόσκληση κι εύχομαι η φήμη του Μουσείου στο μέλλον να δυναμώσει», δήλωσε ο Ρόνι Ναν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια