Ανακοίνωσαν δύο χορηγούς οι υπεύθυνοι των γυναικών του Αρη

Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος του ΑΣ Αρης με χαρά ανακοινώνουν ότι η τεχνική εταιρίες Greenbox και Viobrass  θα είναι επίσημοι υποστηρικτές της προσπάθειας για την περίοδο 2015-2016.









H τεχνική εταιρεία Greenbox αποτελεί έναν φορέα σχεδιασμού και υλοποίησης ιδιωτικών τεχνικών έργων υποστηρίζοντας καθετοποιημένα όλο το φάσμα της κατασκευής. Αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή κτιρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς και η ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.
www.greenbox.gr / e-mail: info@greenbox.gr / Τηλ: 2310.428060

Η εταιρία Greenbox θα προβληθεί στο σορτσάκι της εμφάνισης της γυναικείας ομάδας.

Η εταιρία Viobrass με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου δραστηριοποιείται από το 1972 στο χώρο της κατασκευής υλικών επίπλων (πόμολα, χερούλια, κρεμάστρες, κουρτινόβεργες κτλ.) καθώς και στο σχεδιασμό και την κατασκευή ειδών κιγκαλερίας. Η πείρα τριάντα δύο ετών, ο εκσυγχρονισμός σε μηχανολογικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την κάθετη παραγωγή δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης παράδοσης των προϊόντων και τις καλύτερες τιμές της αγοράς με εγγυημένη ποιότητα.

Η εταιρία Viobrass θα προβληθεί στο πίσω μέρος της φανέλας του τμήματος των κορασίδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια