Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πανελλήνιο πρωτάθλημα του Basket Nights 8

Το μοναδικό 3 on 3 πρωτάθλημα μακράς διάρκειας ξεπέρασε πλέον τα στενά όρια της πόλης των Ιωαννίνων-από όπου και ξεκίνησε ως καινοτόμος ιδέα-και εξελίχθηκε σε μια πανελλήνια διοργάνωση.






Στις 4 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σε Ιωάννινα και Αθήνα το πρωτάθλημα στην Αθήνα. Λίγο αργότερα μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης ενώ πριν το τέλος Οκτωβρίου το Basket Nights 8 θα ξεκινήσει σε 3 ακόμη πόλεις.

Το Basket Nights 8 θα τελειώσει σε όλες τις πόλεις ταυτόχρονα στις 20 Δεκεμβρίου ενώ το Basket Nights 9 θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Διοργανωτής του πρωταθλήματος είναι ο σύλλογος «Ίανθος» ενώ στην Αθήνα το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του συλλόγου «Άγιος Θωμάς».

Οι διοργανωτές έχουν προχωρήσει σε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις νέες προκλήσεις που παρουσιάζει μια πανελλήνια διοργάνωση. Οι αλλαγές αυτές θα ανακοινωθούν μέσα από διάφορες δημοσιεύσεις καθώς πλησιάζουμε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα πρωταθλήματα σε Αθήνα και Ιωάννινα και λήγουν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Για εγγραφές στην Αθήνα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6989687815 ή με e-mail στο dimitrisaerakis@gmail.com . Για το πρωτάθλημα των Ιωαννίνων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6937163555 ή στο email dimitris@ianthos.org. Για πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα http://ianthos.org/basketnights.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια