Στη Θεσσαλονίκη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών του 2016-Το Σάββατο η κλήρωση

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών ενημερώνει ότι για το έτος 2016 σε συνεργασία με τα τρία αθλητικά σωματεία της Βόρειας Ελλάδας θα διοργανώσει το 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Ανδρών και το 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών Γυναικών στην πόλη της Θεσσαλονίκης (23 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016). 


Θα συμμετέχουν από 12 ομάδες ανδρών και 10 ομάδες γυναικών που μαζί με τους προπονητές και παράγοντες θα ξεπερνούν τα 370 άτομα. 

Η διεκδίκηση της διοργάνωσης του ανωτέρω Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών 2016 στη Θεσσαλονίκη, έγινε ώστε να φιλοξενηθεί αυτή τη διοργάνωση για δεύτερη φορά στην Ελλάδα,  15 χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κωφών στην Πάτρα το 2000, όπου η Εθνική Ανδρών ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 Όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Αθλητισμού Κωφών (E.D.S.O.) το Σάββατο 5, Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στα γραφεία του  Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης (επί της οδού Βαλαωρίτου 7, 4ος Όροφος) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Η αναμετάδοση της κλήρωσης θα γίνει ζωντανά με Live Streaming, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:  www.edbc2016.gr.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια