Κανονικά σε Α1 γυναικών και Γ' Εθνική ο Ιπποκράτης Κω

Το νεοσυσταθέν διοικητικό συμβούλιο του Ιπποκράτη Κω νιώθοντας ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και αναγνώρισης των κόπων των αθλητών, των προπονητών και εν γένει των διοικητικών και εξωδιοικητικών παραγόντων και χορηγών που συνετέλεσαν στην παραμονή της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία και στη συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, ανακοινώνουν προς το φίλαθλο κοινό και τους φίλους της ομάδας, ότι τα ως άνω τμήματα θα συμμετάσχουν κανονικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «σε αυτή την προσπάθεια μας, όμως, γνωρίζουμε όμως ότι δεν θα είμαστε μόνοι. Παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για όλους μας, ήδη οι φίλοι και χορηγοί του Ιπποκράτη από κάθε γωνιά της Ελλάδας μαζί με τις τοπικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι θα βρίσκονται δίπλα μας, ώστε να συνεχίσει ο σύλλογος να αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και ελπίδας για την κοινωνία μας.


Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με βοήθεια από όλους, πίστη, σεβασμό και αναγνώριση στις δυνάμεις του συλλόγου και του τόπου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια