Pre-season Basketball Training Camp από τον ΑΣ Champions Πανοράματος-Η δήλωση και το κόστος συμμετοχής-Γενικές πληροφορίες-Οι παροχές και οι ώρες λειτουργίας

Δυο εβδομάδες απέμειναν για την έναρξη του 1st Pre-season Basketball Training Camp by Champions που διοργανώνει ο ΑΣ Champions Πανοράματος στις 24-29 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πάρκου στο Πανόραμα.










 Ένα Basketball Camp διαφορετικό από τα υπόλοιπα καθώς διοργανώνεται λίγο πριν την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς αθλητές επιστρέφοντας από τις διακοπές τους να ξαναμπούνε σε αθλητικούς ρυθμούς δουλεύοντας στα βασικά του αθλήματος διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.
Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Camp από τις 9 το πρωί και μέχρι τις 2 το μεσημέρι, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν  θα περάσουν από σταθμούς δουλεύοντας πάνω στα βασικά αντικείμενα του μπάσκετ, στο γήπεδο του στίβου ασκήσεις για την βελτίωση της σωματικής τους κατάστασης ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να χαλαρώσουν με κολύμβηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πανοράματος.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν καπέλο, αμάνικο μπλουζάκι ενώ θα παρέχεται κρύο σάντουιτς, εμφιαλωμένο νερό και χυμός ή φρούτο(καθημερινά).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :   60€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

6979-635930      ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
6948-662797      ΛΑΖΑΡΟΥ ΘΩΜΑΣ




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ CHAMPIONS ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.