Στο Orlando των Η.Π.Α. για το 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Σύνδεσμος Βετεράνων Θεσσαλονίκης-Η σύνθεση της ομάδας-Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης

Στο Orlando των Η.Π.Α. διεξάγεται από 21-30/8 το 13ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης θα είναι και εκεί παρών, με ομάδα που θα συμμετέχει στην κατηγορία ανδρών 40+ ετών.






Η αποστολή του Συνδέσμου ταξίδεψε την Πέμπτη (20.08) για τις ΗΠΑ και επιστρέφει την 1η Σεπτεμβρίου. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την οικονομική κρίση στη χώρα, αρκετοί βετεράνοι μπόρεσαν να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση που θα διεξαχθεί στη DisneyWorld του Orlando. Μάλιστα η αποστολή συμπληρώνεται από αρκετά μέλη οικογενειών των βετεράνων, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των 29 ατόμων.

Από τις αρχές Ιουλίου η ομάδα που αποτελείται από αθλητές διαφόρων ηλικιών και θα αγωνιστεί σε κατηγορία στην οποία αρκετά από τα μέλη του Συνδέσμου θα αντιμετωπίσουν πολύ νεώτερους αθλητές, προπονείται τακτικά ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα αγωνιστεί στο Orlando αποτελείται από τους παρακάτω βετεράνους:

Καρατζουλίδης Δημήτρης
Κουφογιάννης Θανάσης
Λεκάκης Μανώλης
Ματάκος Δημήτρης
Μητακίδης Γιώργος
Παπαδόπουλος Κώστας
Παυλίδης Ντίνος
Πετράς Πάρης
Σταυριανός Γιώργος
Τουκμενίδης Μηνάς
Τσάβας Λάκης
Τσελεπής Γιώργος
Τσόρλαλης Παναγιώτης
Τσόχας Σπύρος
Χασόπουλος Νίκος

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης για την ελληνική ομάδα

Σάββατο 22/8 11.30 (Ώρα Ελλάδας)

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Δευτέρα 24/8 11.30

ΧΙΛΗ - ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 25/8. 10.30

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια