Η Hailey Dunham στον Αθηναϊκό-Οι πρώτες της δηλώσεις

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας αθλήτριας Hailey Dunham. Η παίκτρια είναι γεννημένη στις 20/11/87, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται ως guard/forward. Είναι απόφοιτος του USC (University of South California) και ήταν μέλος των USC Trojans.









Tην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο με την ομάδα Basket Esch, σε 22 αγώνες, με μέσους όρους, 39,5 λεπτά συμμετοχής, 24,3 πόντους, 13,1 ριμπάουντς, 3,2 ασίστς, 1,7 κλεψίματα, και ποσοστά επιτυχίας στα σουτ 49,9% και 79,1% στις ελεύθερες βολές. Έχει δε αγωνιστεί με επιτυχία στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με τις Εσπερίδες (2011-12) και τον Ίκαρο Καλλιθέας (2014).


«Aνυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα αυτή την σεζόν για τρίτη φορά. Οι φίλοι μου στην Αθήνα έχουν γίνει οικογένειά μου αυτά τα χρόνια. Με την υποστήριξή τους, αισθάνομαι όμορφα που επιστρέφω σε ένα πρωτάθλημα που είναι και γνωστό και πρόκληση για μένα. Η ένταξή μου στον Αθηναϊκό είναι μία συναρπαστική ευκαιρία να δουλέψω με μια ισχυρή ομάδα για να ανταγωνιστεί στο πρωτάθλημα», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια