Νιάτα και ταλέντο στον ΑΣ Καρδίτσας

Με δυο νεαρούς και πολύ ταλαντούχους αθλητές, ενισχύεται ο ΑΣ Καρδίτσας ενόψει της νέας περιόδου, προσθέτοντας στο ρόστερ του ενέργεια, ταλέντο και νιάτα. Μαζί με τους ήδη υπάρχοντες νεαρούς αθλητές, η ανδρική ομάδα του Α.Σ.Κ. θα έχει μια εξάδα νεαρών αθλητών με πολλές δυνατότητες, που θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν και να αναδειχθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση του Α.Σ. Καρδίτσας έχει ως εξής:

«Την απόκτηση του Μιχάλη Πάσσα από τον Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανάτων ανακοινώνει ο Α.Σ. Καρδίτσας. Ο 19χρονος, ύψους 1,94 μ. γκαρντ-φόργουορντ διαθέτει ταλέντο και  εξαιρετικά αθλητικά προσόντα, ενισχύει την ομάδα ενόψει της νέας περιόδου και θα αποτελέσει μια σημαντική λύση για τον προπονητή Χάρη Φόρο. Την προηγούμενη περίοδο, ο Μιχάλης είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία με την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Στερεάς Ελλάδας. Ο Α.Σ.Κ. τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες. Παράλληλα, η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας ευχαριστεί τον Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανάτων για την άψογη συνεργασία.

Επίσης, ο Α.Σ. Καρδίτσας ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Χρήστου Ζωιτσάκου από το Γ.Σ. Σοφάδων. Ο 15χρονος, ύψους 1,82 μ. αθλητής αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και την περασμένη περίοδο είχε αξιοσημείωτη πορεία, αγωνιζόμενος με τον Απόλλωνα Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Α2 Θεσσαλίας. Φέτος, θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του με τη φανέλα του Α.Σ. Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων Θεσσαλίας. Ο Α.Σ.Κ. τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας και του εύχεται υγεία και αγωνιστική πρόοδο. Επίσης, η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας ευχαριστεί το Γ.Σ. Σοφάδων για τη συνεργασία».

Οι δυο νεοαποκτηθέντες αθλητές, μαζί με τους Χρήστο Βούλγαρη και Άρη Κουρέπη που θα έχουν φέτος αναβαθμισμένο ρόλο, τον Κώστα Κατσαρό που επέστρεψε από τον Ήφαιστο Καρδίτσας και το Βασίλη Μπρούτσο που προήχθη από την παιδική στην ανδρική ομάδα, συγκροτούν μια εξάδα νεαρών παικτών κάτω των 20 ετών με πολύ ταλέντο και προοπτική, που θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Βασικό μέρος της φιλοσοφίας του Α.Σ. Καρδίτσας, είναι για την προσεχή περίοδο η ανάδειξη νέων αθλητών που έχουν τα προσόντα και τη διάθεση για να βελτιωθούν αγωνιστικά και να αναδειχθούν με τη φανέλα της ομάδας. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, πραγματοποιήθηκε μεταβατική περίοδος προπονήσεων, ενώ οι νεαροί αθλητές του Α.Σ.Κ. πήραν μέρος σε καμπ ατομικής βελτίωσης, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τη νέα σεζόν.


Σε ότι αφορά  το μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Α.Σ.Κ. κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του βασικού του κορμού, ενίσχυσε τον πυρήνα των νέων παικτών του και πλέον, ο στόχος είναι η ενίσχυση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Σε αυτή την κατεύθυνση, οι σχετικές επαφές έχουν προχωρήσει και εντός του επόμενου διαστήματος θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια