Τζιότζιος: «Περήφανος για τις κορασίδες του Αρη»

O Τάσος Τζιότζιος,  ο προπονητής των πρωταθλητριών Ελλάδας κορασίδων του Αρη, παραχώρησε συνέντευξη στο ARIS Women Basketball CLUBγια την πρώτη των κοριτσιών της ομάδας:






«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά στον δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενες τρεις χρονιές που είμαι στην ομάδα.

Θέλω με την προσπάθεια που θα κάνουμε να βγουν πολλά κορίτσια που θα στελεχώσουν αργότερα το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Επίσης, με πολύ δουλεία και με πολύ προσπάθεια θα κάνουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.

Το υλικό μας είναι πολύ καλό και όλα τα κορίτσια, αυτές που συνεχίζουν από πέρσι και αυτές που ήρθαν με μεταγραφή έχουν διάθεση και όρεξη να μάθουν καταρχάς πολλά πράγματα γύρω από το μπάσκετ και να παίξουν καλό μπάσκετ, γιατί το αγαπούν πολύ.

Η ομάδα έχει καλή οργάνωση. Η συνεργασία των προπονητών με την διοίκηση είναι άψογη και με υγεία θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Αρη.

Προσωπικά αισθάνομαι περήφανος και πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στις κορασίδες του Αρη, οι οποίες για τρεις συνεχόμενες χρονιές βρίσκονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τις δύο τελευταίες βγήκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδας.


Έζησα απίστευτες στιγμές μαζί με τα κορίτσια και ελπίζω η συνέχιση της συνεργασίας μας να μας οδηγήσει για άλλη μια φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης, είναι μεγάλη μου χαρά που αθλήτριες που βγήκαν από τα χέρια μου στελεχώνουν πλέον το γυναικείο τμήμα και την Εθνική Ελλάδας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια