Καλογερόπουλος: «Αξιοπιστία πάνω απ' όλα»

Ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γαβρήλος Καλογερόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα Sportshero.gr για το νέο look του Αθηναϊκού και πως θα κινηθεί ο σύλλογος για φέτος. Να τι είπε: 






« Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που να πλησιάζει στο ελάχιστο το τρεμπλ του 2010 και τις όποιες προσδοκίες δημιούργησε ο Αθηναϊκός τότε. Όμως το πλάνο της νέας διοίκησης θα τηρηθεί πιστά . Ο σύλλογος θα δώσει ευκαιρίες σε νέα κορίτσια και θέλει να φανεί  απόλυτα αξιόπιστος σε ότι υποσχέθηκε,  χωρίς να ξεφύγουμε στο ελάχιστο . Αυτός είναι ο μεγάλος μας και πιστέψτε με  εφικτός, στόχος για φέτος.

Αυτή τη  στιγμή το ρόστερ μας περιλαμβάνει μόνο μία ξένη παίκτρια αφού μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνατότητές μας και θέλουμε να τιμήσουμε τις συμφωνίες μας. Δεν αποκλείεται να μπορέσουμε να κάνουμε μια ακόμη προσθήκη αλλά αυτό θα εξαρτηθεί καθαρά από την εξεύρεση κάποιου ακόμη χορηγού. Το πάμε και βλέπουμε, εδώ δεν υπάρχει . Αν έχουμε τα χρήματα μόνο τότε θα προχωρήσουμε. Η αξιοπιστία αποτελεί το μότο μας.

Και να μην προκύψει πάντως κάτι νέο εγώ είμαι ικανοποιημένος με τα κορίτσια που έχουμε στην διάθεσή μας, θέλω να δώσω ευκαιρίες σε μικρά παιδιά, δικά μας παιδιά που διψάνε για καταξίωση. Πιστεύουμε σε αυτές και θα τους δώσουμε τα εφόδια να το πετύχουν.

Βασικός μας στόχος στο πρωτάθλημα είναι να παραμείνουμε στην Α1 ει δυνατόν από νωρίς για να μην έχουμε άγχος. Από εκεί και πέρα ότι πετύχουμε θα είναι κέρδος για τον σύλλογο, για τα κορίτσια μας και παρακαταθήκη για το μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια