Η πρώτη προπόνηση του ΠΣ Ευκαρπίας-Φωτορεπορτάζ

Την πρώτη συγκέντρωση για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 πραγματοποίησε στο κλειστό Γυμναστήριο η ομάδα μπάσκετ του Π.Σ Ευκαρπίας.







Τους παίκτες του  υποδέχθηκε η διοίκησης και ο προπονητής Αμοιρίδης Παναγιώτης ο οποίος τους ενημέρωσε αναλυτικά για το πρόγραμμα προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις καθημερινά, μία νωρίς το πρωί στο Καυταντζόγλειο Στάδιο με τρέξιμο υπό την καθοδήγηση του team Χρυσάφη και μία κάθε απόγευμα στο ΔΑΚ Ευκαρπίας.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον π. Ιωάννη εφημέριο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας ,ο οποίος ευχήθηκε τους παίκτες να έχουν υγεία και ομόνοια.
Από την πρώτη συγκέντρωση δεν απουσίασε κανείς, το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες (νεαποκτηθείς-παλαιοί)

Ο πρόεδρος Αντωνιάδης Δημήτριος τόνισε: «Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι το ίδιο καλή όπως η περσινή. Όπως κάνει όλα τα χρόνια η ομάδα έτσι και φέτος θα δώσει ένα τίμιο και ηθικό αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πέρσι ξεκινήσαμε έχοντας στο μυαλό μας ότι θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση όπως και έγινε με την κατάκτηση της ανόδου. Κοιτώντας το δικό μας ρόστερ, φέτος, είμαστε ενισχυμένοι και θα διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Ως Διοίκηση θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ομάδα, κοιτώντας μάλιστα και το μέλλον του Π.Σ Ευκαρπίας. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά».




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια